Trei Șoferi Români Arestați în Spania cu 56 de Kilograme de Droguri

Diaspora Madrid

Trei Șoferi Români Arestați în Spania cu 56 de Kilograme de Droguri

Alicante, arestati, autobuz, droguri, roman, soferi

Trei șoferi români arestați la Alicante, Spania. Într-o operațiune impresionantă de aplicare a legii, poliția locală din Alicante a reușit să aresteze trei șoferi români în dimineața zilei de duminică, într-o autogară din oraș. Cei trei bărbați erau șoferii unui autocar care acoperea ruta Roquetas de Mar (Almería)-România. Autobuzul făcuse o escală în Alicante în drumul său între Spania și România.

Rucsacuri Pline cu Droguri: O Descoperire Șocantă

Agenții de poliție au avut un aliat de neînlocuit în această operațiune. Și anume, câinele Kata, din cadrul unității canine a poliției. Când valize-rucsacuri suspecte au fost introduse în portbagajul vehiculului, Kata a reacționat prompt, detectând cu precizie prezența drogurilor.

Intervenția poliției a avut loc la ora 9.55, când polițiștii desfășurau activități de siguranță publică în jurul autogării din Alicante. În acel moment au localizat autobuzul înmatriculat în România parcat pe peronul 12. Cei trei reținuți preluau bagaje pentru a le depozita în portbagajul vehiculului de transport, a precizat Primăria într-un comunicat.

În interiorul celor două rucsacuri de culoare neagră, polițiștii au descoperit 11 saci de hașiș cu o greutate totală de 40,4 kilograme și 11 saci de marijuana cântărind 15,8 kilograme. Pe mânerele celor două rucsacuri era aplicat un autocolant cu același nume cu cel al destinatarului. Această captură impresionantă a avut loc în timp ce autobuzul făcea o escală în Alicante pe drumul său către România.

Calendar Cu Sărbători Legale și Zile Libere în 2024 Din Spania!

Detalii Șocante la Interogatoriu

La interogatoriu, cei trei bărbați au pretins că nu cunoșteau originea sau proprietarul valizelor. Deși, unul dintre ei avea un dosar cu nume și numere de telefon ale persoanelor care urmau să ridice aceste valize în România. Surprinzător, unul dintre șoferi a afirmat că valizele fuseseră încărcate în autobuz la Roquetas de Mar la ora 4.30 dimineața de către un bărbat necunoscut.

Această captură masivă de droguri și reținerea celor trei șoferi români demonstrează eficacitatea colaborării dintre forțele de ordine și unitățile canine specializate, subliniind angajamentul autorităților în combaterea traficului de droguri.

Sursa: europapress.es

Trei șoferi români arestați în Spania cu 56 de kilograme de droguri!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.