Nicoleta Clara, o româncă de 41 de ani ucisă cu un cuțit în Alovera

Diaspora Madrid

Nicoleta Clara, o româncă de 41 de ani ucisă cu un cuțit în Alovera

Alovera, Guadalajara, Nicoleta Clara, romanca, Romani in Spania, Spania, ucisa

Nicoleta Clara, o femeie în vârstă de 41 de ani, de origine română, a fost ucisă cu un cuțit de către iubitul său în orașul Alovera, din Guadalajara. După ce a înjunghiat-o pe femeie, bărbatul a sunat la poliție pentru a-și mărturisi crima. Tragedia s-a produs în noaptea de sâmbătă, 29 mai.

La orele 22:35, serviciul de urgență 112 din Castilla-La Mancha a primit un apel care avertiza moartea unei femei de 41 de ani din Alovera (Guadalajara). Potrivit primelor informații din anchetă, partenerul de 54 de ani, de origine spaniolă, a atacat-o cu un cuțit pe Nicoleta chiar în locuința lor. Imediat după atac, bărbatul a sunat la serviciul de urgență.

–> Sărbători legale în Spania!

La faţa loculului s-au deplasat agenți ai Gărzii Civile și ai Poliției Locale, precum și o ambulanţă, însă medicii nu au mai putut să facă nimic pentru Nicoleta.

Poliţiştii l-au arestat pe individ. Bărbatul nu avea antecedente penale, au mai spus anchetatorii. Nu se ştie deocamdată motivul care l-a împins să comită această faptă.

Consiliul municipal Alovera a ținut un minut de reculegere pentru Nicoleta Clara, la ora 12.00, duminică, în Plaza Mayor. „Condamnăm cu tărie acest act brutal și ne arătăm respingerea față de această tragedie”, a spus viceprimarul Juan Antonio Ruiz.

–> Zile Libere în România!

Nicoleta Clara, o româncă de 41 de ani ucisă cu un cuțit în Alovera


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe WhatsApp, Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.