Waze ne urmăreşte peste tot. Thomas Barthuel, şeful pe regiune al Waze: În România vedem zilnic peste 5.000 de curse către restaurante şi 10.000 către supermarketuri.

Waze este cea mai descărcată aplicaţie de navigaţie din România, având la nivel naţional peste 2 milioane de utilizatori activi lunar.

Românii iubesc să meargă la cum­pă­rături şi utilizează soluţii de mo­bilitate şi navigare în acest sens. Astfel încât peste 5.000 de persoane uti­lizează ap­li­caţia Waze pentru a ajunge la restau­rante sau fast-food-uri în fiecare zi.

În timp ce 10.000 o utili­zează pentru a ajunge la super­mar­ke­turi, explică Tho­mas Barthuel, head of EMEA Stra­tegy & New Markets Business De­velop­ment Waze, în ca­drul eve­ni­mentului Up­gra­de 100 (fostul ICEEFEST).

Ce este Waze și la ce folosește

Waze este o aplicație de navigație GPS revoluționară ce se adresează utilizatorilor de telefoane mobile inteligente (smartphone) sau tablete. Spre deosebire de alte aplicații de navigație, avantajul aplicației Waze este acela că te va duce la destinație pe calea cea mai rapidă, ținând cont de valorile din trafic în timp real.

Waze poate rula pe orice telefon smartphone cu sistem de operare Android și IOS.

Waze necesită o conexiune permanentă la internet pentru a putea rula.

Waze este GRATUIT. Nu există abonament, totul fiind 100% gratuit. Singurele costuri implicate reprezintă traficul de date, iar, într-o lună de zile, Waze consumă câțiva zeci de mega, în funcție de cât de intens este folosit.

Waze ne urmăreşte peste tot. Ce este și la ce folosește

Sursa: www.zf.ro


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare precum:

Facebook, Twitter, Instagram, VK, tecunosc și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.