Unde a fost găsit un român fugit din Spania, căutat de pentru crimă și tâlhărie

Diaspora Madrid

Unde a fost găsit un român fugit din Spania, căutat pentru crimă și tâlhărie

Galati, Ionut Airinei, IPJ, roman fugit din Spania, urmarit international

Unde a fost găsit un român fugit din Spania. Poliţiştii din Galaţi au prins un bărbat care era dat în urmărire internaţională după un jaf comis în Spania, la un magazin de bijuterii, jaf urmat de moartea victimei. El a fost găsit ascuns într-o încăpere amenajată special, disimulată cu ajutorul unui perete fals.

Potrivit IPJ Galaţi, la data de 17 iulie, poliţiştii Biroului Urmăriri, din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, au depistat un bărbat, de 33 de ani, din municipiul Galaţi, urmărit internaţional, pe numele căruia autorităţile spaniole emiseseră un mandat european de arestare.

Bărbatul este bănuit că, în luna august 2018, împreună cu alte două persoane, ar fi comis, într-un magazin de bijuterii, din localitatea Sevilia (Spania), o tâlhărie urmată de moartea victimei. Ionuţ Airinei era nevoit să execute o pedeapsă de mai bine de 12 de ani de închisoare în Spania.

Unde se ascundea Ionuţ Airinei

Acesta a fost gasit de poliţişti la domiciliul părinţilor, de pe strada Brateş. Ionuț Airinei era ascuns într-o încăpere special amenajată, în care se pătrundea printr-o firidă, disimulată cu ajutorul unui perete fals.

Părinții bărbatului în vârstă de 33 de ani știau cu siguranță de situația în care se afla fiul lor. Însă din nefericire, nu se poate demonstra acest lucru în niciun fel. Pe lângă acest aspect, în România există o lege care proteșează rudele de gradul I privind astfel de situații.

Inculpatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi. S-a emis mandat de reţinere, pentru 24 de ore. Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Galaţi.

Surse: ziaruldeiasi.ro / spynews.ro

Unde a fost găsit un român fugit din Spania, căutat pentru crimă și tâlhărie


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.