Un român și-a împușcat șeful și doi colegi de la firma la care lucra în Spania

Diaspora Madrid

Un român și-a împușcat șeful și doi colegi de la firma la care lucra în Spania

a impuscat, agent de paza, roman, seful, Spania, Tarragona

Un român și-a împușcat șeful și doi colegi de la firma de securitate la care lucra în orașul spaniol Tarragona. Apoi, bărbatul a fugit cu o mașină și a tras într-un polițist care îl oprise în trafic pentru verificări. Poliția spaniolă l-a prins pe atacatorul în vârstă de 45 de ani.

Marin Eugen Sabău, a ținut marți Tarragona în alertă maximă. Poliția a negociat două ore încercând să îl facă să se predea. În urma refuzului acestuia, a avut loc un schimb de focuri, în care el a fost împușcat de trei ori, fără să-i fie atinse organe vitale. A fost arestat și dus cu elicopterul la un spital din Barcelona, unde a primit îngrijiri medicale.

Două dintre victimele sale sunt în stare critică și alte două în stare gravă. Foștii lui colegi au spus că românul trimisese mai multe mailuri cu mesaje de amenințare.

Contrar a ceea ce spun știrile, acesta nu era un fost angajat, ci se afla în concediu medical.

Cum au decurs evenimentele

Totul a pornit de la o sumă de bani pe care Marin Eugen Sabău o reclama. Agentul de pază a intrat marți la ora 11.15 în sediul firmei unde era angajat. Martorii au povestit că s-a certat cu trei foști colegi pe care i-a împușcat în piept și în stomac.

Apoi, el a fugit și a împușcat un polițist care încerca să îl oprească. Starea agentului de poliție este stabilă.

Șeful Poliției din Tarragona a declarat că românul „este o persoană foarte periculoasă din cauza atitudinii sale și a armelor pe care le avea asupra lui”. Surse din poliție au precizat că el avea trei arme la el.

Cei trei colegi de la firma de pază sunt în stare gravă. Este vorba despre doi bărbați și o femeie.

Românul trimisese mai multe e-mailuri foștilor colegi din Tarragona și Barcelona, la care atașase și fotografii în care apărea înarmat cu diverse arme de foc, gloanțe și cuțite.

Vezi și:

Test gratuit de antigen începând cu 15 decembrie pentru toți madrilenii! Vezi instrucțiunile de recoltare probe

Valentin şi Codruța Sanfira invitați speciali pe 8 ianuarie 2022 la Madrid!

Un român și-a împușcat șeful și doi colegi de la firma la care lucra în Spania


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu