Un român căutat de poliție în Spania, după ce și-a înjunghiat mortal partenera

Diaspora Madrid

Un român căutat de poliție în Spania, după ce și-a înjunghiat mortal partenera

injunghiere mortala, politie, romanca, Spania

Un român căutat de poliție în Spania, după ce și-a înjunghiat mortal partenera în vârstă de 25 de ani! Femeie de naționalitate română, și-a pierdut viața în urma rănilor grave de cuțit cauzate de partenerul ei, de aceeași naționalitate, lângă o baracă în care înnoptează muncitorii sezonieri în comuna Montemayor, în sudul provinciei Cordoba.

Potrivit Gărzii Civile, centrul de coordonare a urgențelor (Cecem) 112 a primit un apel în jurul orei 02:00 pentru a raporta agresiunea asupra femeii. Victima, a fost găsită lângă șoseaua Fuente Nueva cu o tăietură mare. Aceasta a fost transferată inițial la spitalul regional din Montilla și apoi dusă la Spitalul Universitar Reina Sofia din orașul Cordoba. Duminică, în jurul orei 16:00, surse din cadrul poliției au confirmat decesul româncei.

Poliția Judiciară a instituit un dispozitiv special pentru localizarea agresorului. Acesta a fugit imediat după producerea evenimentelor. La această oră, duminică, nu se știe unde se află.

Spania nu mai solicită certificatul covid-19 pentru turiștii din afara UE!

Incidentul a provocat o profundă consternare în orașul Montemayor. Victima locuia de mai multe luni în casa cunoscută sub numele de Mingohijo, un derivat de la Domingo Hijo. Acolo obișnuiesc să stea zilierii angajați la recoltarea usturoiului în regiune.

Primarul din Montemayor, Antonio García, și-a exprimat, în numele întregii municipalități, condoleanțele față de familia și prietenii tinerei. Municipalitatea a convocat pentru luni, la ora 12:00, o concentrare tăcută.

Sursa: eldiadecordoba.es

Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.