Un român agresează un bărbat din Lleida pentru a-i fura telefonul mobil și îl lasă inconștient

Diaspora Madrid

Un român agresează un bărbat din Lleida pentru a-i fura telefonul mobil și îl lasă inconștient

Barcelona, Lleida, Mossos d’Esquadra, roman arestat, Romani in Spania, Zaragoza

Un român agresează un bărbat din Lleida pentru a-i fura telefonul mobil și îl lasă inconștient. Mossos d’Esquadra a reținut marți, 3 august, în stația Sants din Barcelona, ​​un bărbat de 32 de ani de naționalitate română și domiciliat în Zaragoza. Acesta a fost arestat în calitate de presupus autor al infracțiunilor de jaf cu violență și intimidare, leziuni și furt, scrie presa spaniolă.

Agresorul a fost arestat la Barcelona

Marți, în jurul orei 22:00, bărbatul s-ar fi apropiat de niște agenți, îmbrăcați în civil, care patrulau în stația Sants din Barcelona. Românul le-ar fi oferit două telefoane mobile în schimbul banilor. Polițiștii au verificat dispozitivele și au descoperit că unul dintre terminale a fost furat cu câteva ore mai devreme în Lleida.

Vezi și:

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic a fost actualizată. Spania, Portugalia și Grecia rămân în zona roșie

Bucureşti – Gran Canaria. Din noiembrie o nouă rută cu avionul către Spania!

Diaspora: Fără copii xerox, pentru servicii consulare

Mai exact, un individ a agresat un bărbat care ieșea dintr-un bar. Atacatorul l-a lovit în cap lăsând victima inconștientă și fără telefon mobil. Cel de-al doilea dispozitiv a fost înregistrat ca furat în Zaragoza.

Sursa: segre.com

Un român agresează un bărbat din Lleida pentru a-i fura telefonul mobil și îl lasă inconștient


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.