Un român agresează un bărbat din Lleida pentru a-i fura telefonul mobil și îl lasă inconștient. Mossos d’Esquadra a reținut marți, 3 august, în stația Sants din Barcelona, ​​un bărbat de 32 de ani de naționalitate română și domiciliat în Zaragoza. Acesta a fost arestat în calitate de presupus autor al infracțiunilor de jaf cu violență și intimidare, leziuni și furt, scrie presa spaniolă.

Agresorul a fost arestat la Barcelona

Marți, în jurul orei 22:00, bărbatul s-ar fi apropiat de niște agenți, îmbrăcați în civil, care patrulau în stația Sants din Barcelona. Românul le-ar fi oferit două telefoane mobile în schimbul banilor. Polițiștii au verificat dispozitivele și au descoperit că unul dintre terminale a fost furat cu câteva ore mai devreme în Lleida.

Vezi și:

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic a fost actualizată. Spania, Portugalia și Grecia rămân în zona roșie

Bucureşti – Gran Canaria. Din noiembrie o nouă rută cu avionul către Spania!

Diaspora: Fără copii xerox, pentru servicii consulare

Mai exact, un individ a agresat un bărbat care ieșea dintr-un bar. Atacatorul l-a lovit în cap lăsând victima inconștientă și fără telefon mobil. Cel de-al doilea dispozitiv a fost înregistrat ca furat în Zaragoza.

Sursa: segre.com

Un român agresează un bărbat din Lleida pentru a-i fura telefonul mobil și îl lasă inconștient


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.