Un român a rămas fără mașină la vamă dar și-a continuat călătoria

Diaspora Madrid

Un român a rămas fără mașină la vamă dar și-a continuat călătoria

INTERPOL, masina furata, roman, Spania, vama

Un român a rămas fără mașină la vamă. Un autoturism, căutat pe INTERPOL, a fost descoperit la trecerea frontierei Leușeni, pe sensul de intrare în Republica Moldova. Mașina figura în baza de date INTERPOL ca fiind căutată de autoritățile din Spania.

În punctul de trecere a frontierei Leușeni, polițiștii de frontieră au luat măsura indisponibilizării unui autoturism. Acesta era dat în urmărire internațională de către autoritățile de drept din Spania. Incidentul a fost înregistrat ieri seara, 28 iulie 2023, pe sensul de intrare în Republica Moldova.

Pentru autorizarea trecerii frontierei de stat, la linia de control s-a apropiat un mijloc de transport de model Renault Talisman, fabricat în 2016 și înmatriculat în România. Acesta era condus de către un cetățean român în vârstă de 35 de ani.

->Părinții acuzați că și-au vândut fiica de 12 ani au fost declarați nevinovați!

În timpul verificării informației din documentele prezentate s-a constatat că mașina figura în baza de date INTERPOL ca fiind căutată de autoritățile spaniole.

Până la încheierea cercetărilor și luarea unei decizii, mașina se va afla pe teritoriul SPF Leușeni. Conducătorul auto și-a continuat călătoria, fiindu-i autorizată intrarea în Republica Moldova.

Sursa: border.gov.md

Un român a rămas fără mașină la vamă dar și-a continuat călătoria


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.