Un român a fost arestat după scandalul creat la intrarea într-o discotecă din Spania(video)

Diaspora Madrid

Un român a fost arestat după scandalul creat la intrarea într-o discotecă din Spania(video)

Concept, discoteca, Logroño, roman arestat, scandal, Spania

Un român a fost arestat după dezordinea creată la intrarea într-o discotecă din Spania. Poliția Națională l-a arestat pe autorul tulburărilor de ordine publică și al distrugerilor de la ușa discotecii Concept. În momentul în care a fost oprit să intre în club, din cauza faptului că era plin, tânărul a început să arunce cu sticle, pahare și garduri de metal atât în angajați, cât și în clienții care se aflau în local, în timp ce îi insulta, amenința și agresa.

Este vorba despre un bărbat de 23 de ani din Logroño, de naționalitate română, care nu are antecedente penale. În momentul incidentului, una dintre clientele localului a fost lovită în față de unul dintre pahare. Din această cauză, paharul spart provocându-i răni pentru care a trebuit să primească îngrijiri medicale.

Martorii incidentului au declarat că, în jurul orei 3.30, tânărul ar fi vrut să intre în local. Deși bodyguarzii i-au spus că barul este plin românul nu s-a lăsat păgubaș și a reușit să intre în club. Acesta a ignorat instrucțiunile și chiar înlăturând unul dintre gardurile de securitate ale discotecii care îi împiedicau accesul. Ca urmare, unul dintre responsabilii de securitate a trebuit să-l rețină în mai multe rânduri și să-l scoată afară.

Primul Ghid al Românilor în Spania s-a lansat la Valencia și a costat DRP aproximativ 12.000€!

Scandalul a luat amploare…

Ulterior, ignorând continuu indicațiile bodyguardului și încercând să intre din nou fără a plăti taxa de intrare și fără a respecta rândul de la intrare, bodyguardul l-a scos din nou afară, în timp ce tânărul arestat l-a insultat și amenințat. „O să-ți tai gâtul, te aștept și când ieși de la serviciu te omor„, i-a spus, lovindu-l chiar în față.

Ulterior, potrivit martorilor, diferite persoane i s-au alăturat tânărului. Unii cu intenția de a-l imobiliza, iar alții pentru a arunca cu sticle și pahare. Angajații discotecii au fost nevoiți să se îndepărteze de la intrare și să se refugieze în interior, la fel ca și restul clienților care se aflau în acel moment pe stradă.

La primele ore ale dimineții, una dintre clientele care se aflau în discotecă a mers la secția de poliție pentru a depune plângere, deoarece aceasta a fost lovită în față cu unul dintre paharele aruncate de bărbați și a început să sângereze. Aceasta a fost nevoită să meargă la Urgențe pentru a fi tratată pentru rănile suferite.

Sursa: Blog DiasporaMadrid.com

Un român a fost arestat după scandalul creat la intrarea într-o discotecă din Spania(video)


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.