Tragedie în Spania: Își împușcă copiii după care se sinucide cu propria armă!

Diaspora Madrid

Tragedie în Spania: Își împușcă copiii după care se sinucide cu propria armă!

asasinat, copii, crima, minori, politista, Spania, tragedie

Tragedie în Spania! O agentă de la Garda Civilă își împușcă mortal cele două fiice și se sinucide. Asasinatul celor două minore a fost descoperit la scurt timp după ora 7 dimineața. Polițista se afla într-un proces pentru custodia copiilor cu tatăl acestora. Femeia le-a ucis pe fetele de 9 și 11 ani, în propria casă din Quintanar del Rey (Cuenca).

O agentă a Gărzii Civile, Paola B.C., în vârstă de 42 de ani, și-a împușcat mortal cele două fiice, în vârstă de 9 și 11 ani, în această dimineață, într-o casă din cazarma forțelor armate din Quintanar del Rey (Cuenca). Câteva momente mai târziu, polițista, cu aceeași armă, și-a luat viața.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, polițista se afla în proces de divorț cu tatăl fetelor. Procesul nu se derula pe cale amiabilă și în centrul confruntării se afla custodia copiilor. Din acest motiv, anchetatorii cred că motivul dublului asasinat ar fi putut fi un fel de răzbunare împotriva partenerului ei. Tatăl, care nu este agent al Gărzii Civile nu locuia în prezent în cazarmă, deoarece cei doi erau deja despărțiți.

Cu toate acestea, potrivit acelorași surse, femeia nu a manifestat „un comportament anormal” în ultimele zile și nu există dovezi că ar fi fost în concediu medical recent din motive psihologice.

Tragedia a fost descoperită de un coleg

Faptele au fost descoperite la scurt timp după ora 7 dimineața, după cum au confirmat sursele de la 112. Este vorba despre un coleg a Paulei B.C. care, surprins de faptul că femeia nu ajunsese la serviciu și nu răspundea la apelurile telefonice, a mers la ea acasă, în pavilionul oficial al cazărmii.

Acolo, după ce a bătut la ușă și nu a primit niciun răspuns, a forțat ușa casei și a găsit cele trei corpuri fără viață. Cadavrul agentului purta încă arma regulamentară în mâna dreaptă.

O ambulanță de la 112 și s-au deplasat la cazarmă dar nu au putut decât să constate decesul celor trei.

Cine este jurnalistul care a murit subit la Campionatul Mondial 2022 din Qatar?

Investigație

Unități ale Unității de Poliție Judiciară a Gărzii Civile din Cuenca au fost trimise pentru a se ocupa de ancheta acestui eveniment care a zguduit acest orășel de puțin peste 7.500 de locuitori din Cuenca.

Unsprezece agenți, un caporal și un sergent sunt detașați în Quintanar. Cei mai mulți dintre ei locuiesc, împreună cu familiile lor, în cazarma de la numărul 47, unde au avut loc crimele și sinuciderea.

Sursa: elcorreo.com

Tragedie în Spania: Își împușcă copiii după care se sinucide cu propria armă!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.