Spania - România la rugby se joacă duminică, 19 martie la Badajoz, de la ora 17:15

Diaspora Madrid

Spania – România la rugby se joacă duminică, 19 martie la Badajoz, de la ora 17:15

Badajoz, Cine transmite, Federatia Romana de Rugby, online, Romania, Rugby, Spania, tv

Spania – România la rugby se joacă la Badajoz în căutarea bronzului în meciul pentru locurile trei și patru. „Stejarii” s-au pregătit în aceste zile în București. Azi au ajuns la Badajoz pentru finala mică a Rugby Europe Championship, transmite gsp.ro. Meciul poate fi urmărit gratuit în direct atât online cât și la tv dacă vă aflați în Spania.

Naționala României are bilanț negativ în deplasările din Spania. Ultimele trei partide ale „stejarilor” în fața „leilor” au reprezentat trei eșecuri: 10-22 (2018), 18-21 (2019) și 21-38 (2022).

Pentru această partidă, staff-ul tehnic al naționalei României a convocat un număr de 33 sportivi. 12 jucători din Franța, restul evoluând în țară. Taylor Gontineac și Hinckley Vaovasa, în recuperare, nu pot fi folosiți pentru partida de duminică.

Faza finală a Campionatului European de Rugby se va disputa pe stadionul Cívitas Nuevo Vivero din Badajoz. Meciul pentru locul al treilea, se va disputa de la ora 17:15. Pentru a afla cine va fi campioana Europei 2023, de la ora 20:00, va avea loc finala turneului dintre Portugalia și Georgia, principalele favorite.

Zile libere în România. Vezi calendarul cu sărbători legale!

Iată cum arată Cívitas Nuevo Vivero cu puțin peste 24 de ore înainte de meciul Spania-România.

Această ediție va fi prima în care câștigătoarea va fi cunoscută în format play-off. Pentru a ajunge în finală trebuie mai întâi să se depășească o fază de grupe și semifinalele.

Badajoz, aflat la 400 de kilometri de Madrid și 225 de Lisabona. Acesta a fost desemnat orașul preferat de Rugby Europe pentru a găzdui această nouă și atractivă fază finală a REC 2023.

Pe lângă faptul că aeroportul din Sevilla se află la 225 de kilometri distanță, facilitățile oferite de acest oraș de 150.000 de locuitori au fost esențiale pentru ca cel mai bun rugby de pe continent să aterizeze acolo.

Cumpără bilete pentru Spania – România la rugby

Federația spaniolă de rugby a precizat că 4.500 de bilete au fost vândute în avans începând de vineri. Biletele variază între 11,50 euro la peluze și 21,50 euro pentru tribuna principală. Biletele la tribuna a doua costă 16,5 euro. Acestea pot fi achiziționate de pe site-ul www.elcorteingles.es. Linkul direct mai jos. Accesul publicului pe stadion va fi permis cu două ore înainte.

Cumpără bilete de la 11,50€ AICI. ATENȚIE: Un singur bilet este valabil pentru ambele meciuri(finala mică și finala mare).

Unde se vede Spania – România la rugby, online și tv

Meciul va avea loc la Badajoz, în Spania, pe 19 martie, ora 18:15 (ora României). În România meciul de rugby Spania – România nu se transmite la tv. În Spania meciul poate fi urmărit în direct la televizor pe canalul de sport al televiziunii publice Teledeporte .

Zile libere în Spania. Vezi calendarul spaniol cu sărbători legale!

Online poate fi urmărit în direct pe Rugby Europe TV (se poate face rapid un cont gratuit pe platforma RugbyEurope.eu pentru a urmări partida). De asemenea, platforma RTVE Play oferă meciul gratuit în Spania.

Lotul Românei pentru meciul cu Spania

  • Linia 1: Alexandru Savin (CSA Steaua), Ciprian Chiriac (SCM USV Timișoara), Tudor Butnariu (CSA Steaua), Eugen Căpățînă (SCM USV Timișoara), Thomas Crețu (Stade Francais), Costel Burțilă (RC Hyeres Caraqueiranne La Crau), Ovidiu Cojocaru (CS Dinamo), Andrei Crețu (RC Orleans), Gheorghe Gajion (Stade Montois), Vasile Balan (CSA Steaua)
  • Linia a II-a: Marius Antonescu (Bourg en Bresse), Marius Iftimiciuc (Perigueux), Florian Roșu (CSM Știința Baia Mare), Johan Van Heerden (CS Dinamo)
  • Linia a III-a: Cristi Chirica (RC Hyeres Caraqueiranne La Crau), Vlad Neculau (SCM USV Timișoara), Mihai Macovei (RC Bassin d’Arcachon), Damian Strătilă (CSA Steaua), Andre Gorin (RC Hyeres Caraqueiranne La Crau)
  • Mijlocaș la grămadă: Alexandru Țiglă (CSM Știința Baia Mare), Alin Conache (SCM USV Timișoara), Gabriel Rupanu (SCM USV Timișoara)
  • Mijlocaș la deschidere: Ionel Melinte (RC Hyeres Caraqueiranne La Crau), Vlăduț Popa (CSA Steaua), Mihai Mureșan (CSM Știința Baia Mare)
  • Aripi: Nicolas Onuțu (CS Vienne), Tangimana Fonovai (CSA Steaua), Cosmin Iliuță (CSA Steaua), Gabriel Pop (CS Dinamo)
  • Centrii: Atila Septar (RC Toulon), Jason Tomane (CSM Știința Baia Mare)
  • Fundași: Marius Simionescu (SCM USV Timișoara), Paul Popoaia (CSM Știința Baia Mare)

Naționala României la Cupa Mondială din Franța

Naționala de Rugby a României va disputa, pe data de 12 august, la Tbilisi, un meci-test împotriva echipei naționale a Georgiei.

„Stejarii” își vor măsura forțele cu naționala gruzină înaintea Cupei Mondiale din Franța, care va fi organizată în perioada 8 septembrie – 28 octombrie, a anunțat Federația Română de Rugby. 

Vezi și: Programul TV al meciurilor României din preliminariile EURO 2024!

România face parte din grupa B, alături de Irlanda, Africa de Sud, Scoția și Tonga. De cealaltă parte, Georgia face parte din grupa C, alături de Țara Galilor, Australia, Fiji și Portugalia.

Pe lângă testul cu naționala Georgiei, România va disputa o partidă și împotriva echipei naționale a Italiei, pe data de 19 august. Locația și ora de începere urmează să fie comunicate ulterior, a mai precizat

Blog DiasporaMadrid.com

Spania – România la rugby se joacă duminică, 19 martie la Badajoz, de la ora 17:15


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.