Spania aproape de pragul de 70% din populaţia adultă imunizată complet!

Diaspora Madrid

Spania aproape de pragul de 70% din populaţia adultă imunizată complet! Restricțiile se mențin!

imunizare completa, populatie adulta, pragul de 70%, restrictii, Spania

Spania aproape de pragul de 70% din populaţia adultă imunizată complet împotriva COVID-19. Rata de infectare s-a înjumătăţit în ultima lună. Cu toate acestea, multe regiuni au prelungit restricţiile până în luna septembrie.

În Andalucia patronii localurilor trebuie să țină un registru al clienților pentru a depista contactele apropiate în cazul în care o persoană este depistată pozitiv.

În Aragon restaurantele și chiar discotecile se închid după miezul nopții. De asemenea, consumul la bar și ringul de dans sunt interzise. În Asturias nu se mai vinde alcool după ora 22.00.

În Insulele Baleare și Catalonia accesul pe plaje între ora 12:00 și 6:00 dimineața este interzis. Multe regiuni au limitat numărul reuniunilor la 10 persoane. Aproximativ, în jumătate din Spania continuă în vigoare măsura carantinei de noapte.

Autoritățile au renunțat însă la condiționarea accesului în baruri și restaurante cu pașaportul COVID. Mai mulți judecătorii ai Curții Superioare de Justiție au respins această măsură.

Spania a vaccinat până acum cu ambele doze 30 de milioane de persoane. Asturias este prima comunitate care atinge obiectivul de 70 la sută din populație vaccinată.

La nivel național, pentru a se grăbi procesul de imunizare, autoritățile sanitare au hotărât să reducă intervalul de așteptare al celor trecuți prin boală la doar două luni, în loc de 6.

Vârful celui de-al cincilea val al pandemiei cu care se confruntă Spania a fost atins la sfârșitul lunii iulie când rata de infectare depășea 700 de infectări la suta de mii de locuitori. Acum, însă, incidența a scăzut sub 400 de cazuri.​

Sursa: stiri.tvr.ro

Spania aproape de pragul de 70% din populaţia adultă imunizată complet! Restricțiile se mențin!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.