Diaspora Madrid

SPANIA: Soprana Alexandra Tărniceru interpretează o arie din opera lui Giacomo Puccini pentru toată Palencia(video)

Alexandra Tarniceru, Diaspora, Giacomo Puccini, Palencia, Romani in Spania, soprana, Spania

Soprana Alexandra Tărniceru interpretează cu măiestrie, de la balconul locuinței sale, o arie din opera lui Giacomo Puccini pentru toată Palencia(Spania) aflată în carantină din cauza pandemiei de coronavirus.

Dedic acest video tuturor celor care trec prin această perioadă dificilă. Mii de mulțumiri și aleasă prețuire medicilor și asistentelor care au grijă de fiecare bolnav,riscându-și propria lor sănătate. Ofițerilor de poliție și de armată, tuturor preoților, monahilor și monahiilor care se roagă pentru liniștea sufletească a fiecăruia dintre noi, tuturor vânzătorilor și comercianților, precum și tuturor celorlalți care stau în prima linie și luptă cu adevărat pentru salvarea fiecărei vieți omenești. Dumnezeu să vă binecuvinteze pe toți. Iubire, sănătate, pace și încredere!!!

a trasmis Alexandra Tărniceru pe contul de Youtube.

Vecinii aflați în izolare din cauza coronavirusului au ascultat-o cu răsuflarea tăiată. Alexandra Tărniceru este originară din Piatra Neamț.

Alexandra Tărniceru

Soprana Alexandra Tărniceru interpretează o arie din opera lui Puccini

Sursa: https://www.youtube.com


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form subscribe_placeholder=”Adresă email” show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”true” submit_button_text=”Abonare” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”has-text-color has-background-color has-background has-primary-background-color” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum Facebook, Twitter, Instagram și canalul nostru video YouTube. Nou, acum avem și canal Telegram.

Lasă un comentariu