Sharon Stone a pozat recent pe coperta Elle Spania. Au trecut 29 de ani de când Sharon Stone făcea furori în Basic Instinct. Actrița are acum 63 de ani, dar arată încă incredibil de bine. A pozat recent în ipostaze hot pe coperta Elle Spania, iar imaginile fac furori în mediul online, trasmite ADPM, preluat de DiasporaMadrid.com.

La 63 de ani de viață și 29 de când a jucat în celebrul film Basic Instinct, Sharon Stone surprinde plăcut. Actrița a pozat în ipostaze sexy pe coperta revistei Elle Spania.

Vezi și:

România s-a calificat la CM de handbal feminin care va fi găzduit de Spania

Un milion de imigranți ilegali trebuie să părăsească Rusia până pe 15 iunie

Prestații sociale pentru cetățenii din Republica Moldova care muncesc legal în Spania

Ședința foto demonstrează faptul că Sharon Stone și-a menținut peste ani tonusul și frumusețea. Aceasta marchează lansarea autobiografiei actriței, The Beauty of Living Twice.

Ipostazele în care a pozat îi pun perfect în valoare picioarele perfecte cu care făcea cândva furori.

Sharon Stone a trecut printr-o mare cumpănă a vieții în anul 2001. Atunci, ea a fost spitalizată după ce s-a ales cu anevrism cerebral, o hemoragie a vaselor de sânge din creier, ce putea să provoace oricând accident vascular cerebral.

Sursa: ADPM

Sharon Stone a pozat recent pe coperta Elle Spania!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.