Diaspora Madrid

Sesiune live pe Facebook cu Ambasada. Întrebări și Răspunsuri pe probleme sociale și de muncă

2020, Ambasada Romaniei in Regatul Spaniei, Comunitatea Romaneasca, Diaspora, , live, Madrid, pagina, sesiune, Spania

Sesiune live pe Facebook cu Ambasada. Ambasada României în Regatul Spaniei organizează joi, 30 aprilie, în intervalul 20:00-22:00, pe pagina de Facebook a instituției, o sesiune live de întrebări și răspunsuri cu atașata pe probleme sociale și de muncă din cadrul Ambasadei.

În continuare vă prezentăm conținutul anunțului publicat pe pagina de Facebook a Ambasadei

Teme de discuție: măsurile luate de autoritățile spaniole în sprijinul cetățenilor pe durata pandemiei Covid-19, problematica legată de muncă și securitate socială – șomaj, pensii, alocații etc..

Scrieți întrebările dvs. în comentarii la momentul începerii sesiunii live pe Facebook (pagina Ambasadei) și colega noastră vă va răspunde.

Atenție! Sesiunea de întrebări și răspunsuri presupune acordarea de consiliere celor care au neclarități. Ambasada nu se substituie autorităților competente în aplicarea legislației în materie socială și de muncă.

se arată în comunicat.

Sesiune live cu Ambasada. Întrebări și Răspunsuri pe probleme sociale și de muncă

Sursa: https://www.facebook.com


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form subscribe_placeholder=”Adresă email” show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”true” submit_button_text=”Abonare” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”has-text-color has-background-color has-background has-primary-background-color” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare precum:

Facebook, Twitter, Instagram, VK, tecunosc și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.