Scrisoarea unei fetițe de 9 ani. Alexia este o fetiță de origine română, din Azuqueca de Henares. Ea a dorit să mulțumească Gărzii Civile din Guadalajara pentru activitățile desfășurate zilnic de către aceștia, în aceste momente dificile pentru toată lumea.

Fetița a pregătit și un tort pentru agenți

Fetița a oferit o scrisoare agenților și o prăjitură pe care ea însăși a pregătit-o și pe ambalajul căreia se putea citi un imens „Mulțumesc”.

Fotografie: Guardia Civil Guadalajara

Hola, eu sunt Alexia și sunt o fetiță de 9 ani, stau acasă de o lună și pentru binele tuturor voi rămâne atâta timp cât va fi nevoie. Vreau să vă mulțumesc pentru munca depusă și după cum știți deja #yomequedoencasa (#stauacasă)».

aceasta este mesajul scrisorii.

Un detaliu pe care Garda Civilă nu a uitat să-l răsplătească. Aceștia i-au făcut o surpriză Alexei, prezentându-se cu un cadou la domiciliul fetiței.

Scrisoarea unei fetițe de 9 ani din Azuqueca de Henares către Garda Civilă

Sursa: miracorredor


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form subscribe_placeholder=”Adresă email” show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”true” submit_button_text=”Abonare” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”has-text-color has-background-color has-background has-primary-background-color” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare precum:

Facebook, Twitter, Instagram, VK, tecunosc și canalul nostru video YouTube. Nou, acum avem și canal Telegram.