Șapte români arestați în timp ce încercau să fure motorină dintr-un camion în Spania

Diaspora Madrid

Șapte români arestați în timp ce încercau să fure motorină dintr-un camion în Spania

arestati, camion, la furat, motorina, Romani in Spania

Șapte români arestați după ce au încercat să fure motorină dintr-un camion în Yecla. Poliția Națională spaniolă a arestat șapte bărbați, de naționalitate română, cu vârste cuprinse între 22 și 54 de ani. Aceștia au fost prinși de un polițist aflat în timpul liber în timp ce încercau să fure motorină dintr-un camion parcat în Yecla, informează presa locală.

Un agent de poliție aflat în afara serviciului a observat șapte persoane care au coborât din două vehicule – un autoturism și o dubă – după ce au făcut manevre ciudate. Bărbații aveau un comportament suspect, deoarece se uitau în toate părțile și nu păreau să aibă o direcție clară.

Polițistul a văzut că doi dintre ei s-au îndreptat spre un camion parcat pe drumul public. Românii au forțat capacul rezervorului de la camion pentru a începe să extragă combustibilul. Între timp, ceilalți cinci s-au împrăștiat în apropiere într-o atitudine vigilentă pentru a nu fi descoperiți.

Un bărbat este arestat după ce și-a ucis partenera româncă în Palos de la Frontera (Huelva)

Intervenția rapidă a polițiștilor a dus la arestarea tuturor presupușilor autori

Polițistul aflat în afara serviciului și-a alertat colegii și a rămas ascuns. Astfel, agenții au putut să se coordoneze pentru a-i surprinde și aresta pe presupușii hoți.

În interiorul celor două vehicule au fost găsite diverse unelte, precum: un burghiu cu ciocan, două barosuri, două răngi, un fierăstrău și o foarfecă, precum și două bidoane mari și goale. De asemenea, au fost confiscate aproape 1 500 de euro și 300 de yuani (monedă chineză).

Toți cei reținuți, de naționalitate română, au fost predați Judecătoriei din Yecla în vederea adoptării măsurilor preventive corespunzătoare.

Sursa: murciaactualidad.com

Șapte români arestați în timp ce încercau să fure motorină dintr-un camion în Spania


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.