S-au închis toate centrele de vaccinare anti-COVID din municipiul Brașov!

Diaspora Madrid

România: S-au închis toate centrele de vaccinare anti-COVID din municipiul Brașov

anti-COVID, Brasov, centru de vaccinare, inchis, Romania

S-au închis toate centrele de vaccinare anti-COVID! În municipiul Brașov s-a închis și ultimul din cele patru centre de vaccinare deschise aici, scrie G4Media.ro. Vaccinuri se mai administrează la medicii de familie și în spitale.

Braşovenii mai au la dispoziţie pentru vaccinarea anti-COVID cabinetele medicilor de familie şi punctele de vaccinare de la Spitalul Militar şi de la mai multe clinici private.

Primăria Braşov a anunţat luni, 16 august, că ultimul centru, cel de la Căminul pentru Persoane Vârstnice a fost închis cu data de 15 august. De asemenea, şi-a încetat activitatea şi punctul de vaccinare din Piaţa Sfatului, care funcţiona doar în weekend-uri.

În total, la cele patru centre deschise de Direcţia de Sănătate Publică şi Primăria Braşov şi-au desfăşurat activitatea 310 persoane – asistenţi medicali, medici, registratori.

Vezi și:

Spania aproape de pragul de 70% din populaţia adultă imunizată complet! Restricțiile se mențin!

Românii își mai pot cumpăra vechime în muncă până în septembrie 2023!

Pățania unui român care a vrut să-și anuleze gratuit o călătorie cu avionul spre Madrid

Potrivit datelor DSP Braşov, numărul total al dozelor de vaccin împotriva virusului SARS-COV2 administrate la nivelul municipiului Braşov este de 201.868. În judeţul Braşov, sunt 320.390 de doze administrate.

Locuitorii municipiului Braşov se mai pot vaccina la 53 de medici de familie, la câteva clinici private şi la Spitalul Militar de Urgenţă „Regina Maria”.

Surse: g4media.ro / bzb.ro

S-au închis toate centrele de vaccinare anti-COVID din municipiul Brașov


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu