Restricții de circulație pe autostrada A-2 timp de 3 luni la Madrid

Diaspora Madrid

Restricții de circulație pe autostrada A-2 timp de 3 luni la Madrid

a-2, a2, autostrada, circulatie, restrictii

Restricții de circulație pe autostrada A-2 timp de 3 luni din cauza lucrărilor la banda BUS-VAO din Madrid. Ministerul Transporturilor și Mobilității va efectua lucrări de îmbunătățire a accesibilității transportului public de călători și a vehiculelor VAO (taxi, uber, bolt, etc.) în perioada orelor de vârf. Lucrările constau în modernizarea benzii din stânga a autostrăzii A-2 din Comunitatea Madrid pentru circulația exclusivă a autobuzelor și VAO.

Pentru a garanta siguranța lucrătorilor și a utilizatorilor, în următoarele trei luni, durata aproximativă a lucrărilor, sunt prevăzute închideri ale benzilor de circulație pe ambele sensuri de circulație ale autostrăzii A-2 pe timp de noapte, de la ora 23:00 la ora 5:30, începând de duminică seara și terminând vineri dimineața la prima oră.

–> Cinci persoane arestate în cazul morții unui șofer român de camion!

Lucrările vor începe în această duminică, 19 mai, la ora 23:00

Închiderea circulației pe benzile menționate mai sus se va face, în general, pe o lungime de doi sau trei kilometri. Avansul se va face progresiv, în funcție de configurația drumului și de tipul de lucrări ce urmează a fi efectuate.

  • Închiderea circulației rutiere se va realiza astfel:
    • pe sensul de intrare spre Madrid de la km 23,500 (intersecția A-2 cu M-300) până la km 3,800 (după aterizarea finală, după traversarea M-30).
    • pe sensul de ieșire din Madrid, închiderile vor avea loc între km 5,300 și 15,440.

Aceste restricții vor începe pe sensul de intrare în Madrid și pot fi simultane pe ambele benzi. Traficul va fi menținut pe benzile adiacente și nu vor fi necesare devieri alternative.

Informații detaliate privind situația traficului pe drumurile afectate vor fi disponibile periodic, atât prin intermediul comunicatelor de informare radio, cât și pe site-ul DGT.

Restricții de circulație pe autostrada A-2 timp de 3 luni la Madrid


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.