Republica Moldova nu se mai află pe listă țărilor de risc

Diaspora Madrid

Republica Moldova nu se mai află pe listă țărilor de risc din Spania

lista tarilor de risc, Republica Moldova, Spania

Republica Moldova nu se mai află pe listă țărilor de risc din Spania. Cetățenii care sosesc din Republica Moldova în Spania pe cale aeriană NU mai trebuie să prezinte la intrarea în Spania: un certificat care atestă vaccinarea completă împotriva COVID-19, un test negativ PCR sau antigen sau un certificat de recuperare post-COVID-19.

Este obligatoriu ca toate persoanele care călătoresc spre Spania, pe cale aeriană sau maritimă, să completeze, cu maximum 48 de ore anterior efectuării călătoriei (nu mai devreme de 2 zile înaintea călătoriei), un formular privind starea de sănătate prin intermediul aplicației Spain Travel Health (SpTH) sau a paginii de internet https://www.spth.gob.es/.

TOATE țările terțe sunt considerate riscante, cu excepția următoarelor:

Republica-Moldova-nu-se-mai-afla-pe-lista-tarilor-de-risc-din-Spania-pdf

Vezi și:

Republica Moldova sărbătorește 30 de ani de la declararea Independenţei

Regimul de călătorie a cetățenilor modoveni în Spania la 26/08/2021

În situația în care pasagerul este minor sau o persoană dependentă, formularul poate fi completat de către tutore, care va fi responsabil pentru veridicitatea informațiilor furnizate.

Ulterior completării formularului, se va genera un cod unic QR de sănătate, care va trebui prezentat (digital sau pe suport hârtie) la controlul de sănătate efectuat în aeroportul/portul de destinație.

Sursa: Ambasada Republicii Moldova în Regatul Spaniei

Republica Moldova nu se mai află pe listă țărilor de risc din Spania


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.