Real Madrid a ajuns la un acord cu jucătorii pentru scăderea salariilor

Diaspora Madrid

Real Madrid nu va mai juca pe Bernabeu până la finalul sezonului! Vezi când se reia La Liga!

2020, Alfredo Di Stefano, La Liga, Real Madrid, Santiago Bernabeu, sezon, Spania, stadion

Real Madrid nu va mai juca pe Bernabeu. Galacticii vor disputa restul meciurilor din actualul sezon pe un alt stadion.

La Liga se pregătește să își reia meciurile, iar echipele au revenit deja la antrenamente. Real Madrid a luat hotărârea să nu mai joace meciurile până la finalul sezonului pe Santiago Bernabeu din cauza faptului că în tribune nu vor fi prezenți spectatori.

Galacticii vor juca meciurile pe stadionul Alfredo Di Stefano, stadion pe care își disputa meciurile Real Madrid Castilla.

„În acest moment, vom termina sezonul acolo, dar cel mai probabil îl vom începe acolo și pe urmatorul”, a declarat un oficial de la Real Madrid.

La Liga se va relua pe 12 iunie

Gerard Pique, omul de bază din defensiva catalanilor, este unul dintre jucatorii cei mai vocali când vine vorba de a exprima o opinie. Pique spune că există riscul ca fotbaliștii să nu fie pregătiți din punct de vedere fizic.

Căpitanul Barcelonei a comentat reluarea sezonului din data de 12 iunie și spune că este un pic cam devreme pentru ca fotbaliștii să fie pregătiți:

„12 iunie? Am stat mult timp fără să jucăm măcar amicale și, cu o singură lună de antrenament, le-aș spune să ia în considerare că alte câteva zile de antrenament nu ar strica pentru noi, pentru a evita accidentările și a fi mai bine pregătiți”, a spus Pique.

Real Madrid nu va mai juca pe Bernabeu până la finalul sezonului!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form subscribe_placeholder=”Adresă email” show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”true” submit_button_text=”Abonare” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”has-text-color has-background-color has-background has-primary-background-color” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare precum:

Facebook, Twitter, Instagram, VK, tecunosc și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.