Diaspora Madrid

Real Madrid le-a arătat fanilor cum va fi Santiago Bernabeu din viitor

2020, club, fotbal, Madri, Real Madrid, renovare, Santiago Bernabeu, Spania, stadion, viitor

Real Madrid le-a arătat fanilor cum va arăta Santiago Bernabeu din viitor. Madrilenii au inceput lucrările la îmbunătățirea stadionului care a fost inaugurat cu 73 de ani în urmă și și-au încântat fanii cu ultima postare pe contul oficial de Twitter. Acolo apare stadionul Santiago Bernabeu din viitor, după ce lucrările vor fi finalizate. 

Proiectul este programat să fie finalizat în 2022, însă ar putea avea întârzieri din cauza pandemiei de coronavirus, care a afectat extrem de tare Spania. 

Santiago Bernabeu va avea un acoperiș retractabil, care se poate închide sau deschide complet în doar 12 minute. Madrilenii s-au împrumutat cu 575 de milioane de euro pentru a putea renova stadionul, bani pe care îi vor restitui din iulie 2023. 

Real Madrid le-a arătat fanilor cum va fi Santiago Bernabeu din viitor


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form subscribe_placeholder=”Adresă email” show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”true” submit_button_text=”Abonare” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”has-text-color has-background-color has-background has-primary-background-color” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare precum:

Facebook, Twitter, Instagram, VK, tecunosc și canalul nostru video YouTube. Nou, acum avem și canal Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.