Diaspora Madrid

Protest cu arme şi drumuri blocate în centrul unui oraş din SUA – #OperationGridlock

#OperationGridlock, arme, blocate, drumuri, Michigan, proteste, SUA

Protest cu arme şi drumuri blocate. Membrii a două asociaţii din Michigan au organizat un protest împotriva măsurilor de izolare, la care au participat inclusiv oameni înarmaţi cu arme de vânătoare.

„Operaţiunea Ambuteiajul” (Operation Gridlock), organizată de Coaliţia Conservatoare din Michigan şi Fundaţia pentru Libertate din Michigan, a strâns o mulţime de oameni la volan, care au blocat traficul în centrul oraşului Lansing, capitala statului Michigan.

Oamenii sunt nemulţumiţi că afacerile din toate domeniile se închid sau trimit angajaţii în somaj şi sunt speriaţi de ceea ce se va întâmpla dacă economia nu reporneşte la capacitate normală imediat.

Lucrez la Ford Motor Company şi fabrica s-a închis. Înţeleg cât de importantă este lupta cu virusul, dar deja am ajuns într-un punct în care închidem prea multe afaceri.

a spus un protestatar pentru un post de televiziune.

Guvernatorul Gretchen Whitmer a prelungit săptămâna trecută ordinele de izolare, până la 30 aprilie şi chiar a adăugat restricţii noi. Printre acestea ar fi și interzicerea vizitelor, în afara cazului în care este vorba de acordarea de îngrijiri persoanelor care au nevoie sau de a lăsa un copil în grija unui cunoscut sau familiei.

Michigan a înregistrat peste 28.000 de cazuri de COVID 19. Este al patrulea stat din SUA ca număr de infectări, şi este pe locul trei în clasamentul victimelor, peste 1900, conform raportărilor făcute de Johns Hopkins University.

Protest cu arme şi drumuri blocate în centrul unui oraş din SUA – #OperationGridlock

Sursa: https://www.realclearpolitics.com


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form subscribe_placeholder=”Adresă email” show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”true” submit_button_text=”Abonare” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”has-text-color has-background-color has-background has-primary-background-color” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare precum:

Facebook, Twitter, Instagram, VK, tecunosc și canalul nostru video YouTube. Nou, acum avem și canal Telegram.

Lasă un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.