Diaspora Madrid

100 de artiști români cântă „Hristos a înviat”. Moment muzical de excepție cu ocazia Sărbătorilor Pascale(video)

"Hristos a înviat", 100, 2020, Andrei Tudor, artisti, Bucharest Symphony Orchestra, canta, Orchestra Simfonică București, romani, Romania

100 de artiști români cântă „Hristos a Înviat!” vestind cu bucurie apropierea momentului în care vom sărbători Învierea Domnului nostru Iisus Hristos! Alături de Orchestra Simfonică București – Bucharest Symphony Orchestra, Andrei Tudor Official și creart prezintă proiectul muzical „HRISTOS A ÎNVIAT!”.

Proiectul reprezintă un mesaj de suflet adresat tuturor oamenilor. În aceste momente în care suntem mai uniți ca niciodată, inițiativa celor 100 de artiști care s-au implicat pro bono în proiect aduce iubire, lumină și speranță în suflet. Melodia „HRISTOS A ÎNVIAT!” este compusă de Andrei Tudor, versurile aparțin Andreei Andrei iar montajul este realizat de Radu Bucura.

Orchestra Simfonică București: „Suntem fericiți și bucuroși că putem să transmitem tuturor oamenilor o rază de lumină și speranță în această perioadă când trecem cu toții printr-o încercare foarte grea. Am îmbrățișat cu bucurie propunerea lui Andrei Tudor și am fost onorați să facem parte din acest proiect, alături de ceilalți artiști”.

Mulțumim tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui proiect!

Ne-am gândit să creăm un moment special, care vă este dedicat din toată inima.

Au răspuns cu multă deschidere la acest proiect de suflet Luminita Anghel, Paula Seling, Nico, Oana Sarbu, Adrian Daminescu, Mihai Georgescu, Doru Todoruț, George Miron, sopranele Felicia Filip Oficial, Irina Iordăchescu, Irina Baianț, Laura Bretan, tenorii Marcel Pavel, Vlad Miriţă și Andrei Lazăr, grupul Vocal Acapella, condus de George Miron și Corul de Copii Sunetul Muzicii, condus de Cristina Manoliu.

În acest moment în care toată lumea este izolată în casă și în care artiștii nu pot avea contact direct cu publicul lor, am găsit această soluție, cu totul atipică, care a reprezentat și o provocare din punct de vedere al calității audio video, înregistrările fiind realizate doar cu ajutorul telefonului mobil, fără alte accesorii tehnice. Atât artiștii, cât și orchestra au trimis gândul lor artistic direct din propriile sufragerii.

Mulțumim tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui proiect!

Andrei Tudor

Felicia Filip: „Generoasă muzică, generoase versuri, generos mesaj! A fost o bucurie să o cânt în primă audiție absolută!”

Marcel Pavel: „Andrei Tudor, îți mulțumim pentru faptul că ne-ai oferit tuturor oportunitatea de a interpreta această minunată piesă închinată Domnului, Iisus Hristos! În aceste momente dificile prin care trece omenirea avem mare nevoie de solidaritate și credință! Felicitări, Creart pentru inițiativă! Dumnezeu să ne ocrotească! Cu prețuire!”

George Miron: „Cu multă bucurie și plăcere am făcut parte și de această dată la un proiect chiar inedit, având în vedere situația și contextul! HRISTOS A ÎNVIAT! este mesajul nostru pentru toți creștinii care vor trebui să serbeze anul acesta, altfel decât am fost cu toții obișnuiți! Mulțumesc pentru invitația aceasta, care pe mine și colegii mei din Acapella, ne onorează! Bravo, Andrei Tudor – pentru muzică și inițiativă, bravo Creart, bravo Orchestra Simfonică București și felicit toți colegii pentru implicarea lor! Paște Fericit cu sănătate!”

FELICITĂRI TUTUROR ARTIȘTILOR IMPLICAȚI ȘI ECHIPEI MINUNATE!

Play video și BUCURAȚI-VĂ!

Doru Todoruț: „Când norii grijilor și ai panicii se abat peste noi, cum este cazul acestei pandemii, avem nevoie de semeni care să ne inspire prin curajul lor, prin modelul lor, avem nevoie de Soare, care să răsară în sufletul nostru și să ne umple cu Lumină! Așa consider că este aceasta inițiativă muzicală a Creart acum, de Sfintele Sărbători! Mulțumesc Creart și tuturor colegilor și prietenilor alături de care am realizat această minunată melodie! Sărbători Pascale liniștite și binecuvântate tuturor!”

Irina Baianț: „Mulțumesc, Creart, pentru această inițiativă! Minunat demers pentru oamenii de pretutindeni! Sfintele Sărbători Pascale să ne aducă speranță, putere și încredere!”

Adrian Daminescu: „Compozitorul Andrei Tudor a avut ideea strălucitoare și revoluționară, de a uni din sihăstrie, o orchestră simfonică cu soliști apreciați de public, printr-o compoziție superbă si o orchestrație divină, căreia sper din tot sufletul să-i facem si noi soliștii față, într-un video-clip foarte inspirat, dedicat în cinstea Învierii Domnului Iisus. E o idee fără precedent… Bravo Andrei! Mulțumim, Creart pentru susținere!”

Sursa: Facebook

100 de artiști români cântă „Hristos a înviat”. Moment muzical de excepție cu ocazia Sărbătorilor Pascale.


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.