Primul copil născut în Spania în anul 2022 este de naționalitate română

Diaspora Madrid

Primul copil născut în Spania în anul 2022 este de naționalitate română

2022, bebelus, Hugo Moldovan, nationalitate, nou-nascut, primul copil, roman, romana, Spania, Valencia

Primul copil născut anul acesta în localitatea spaniolă Gandia din regiunea Valencia, este de naționalitate română. Micuțul s-a născut chiar la miezul nopții, după cum a anunțat Ministerul Regional al Sănătății. Deși, anul acesta, onoarea de a fi primul copil al noului an este foarte disputată. Aproape în același timp s-a născut la Barcelona o fetiță, Alexa.

Primul copil născut în Valencia în 2022 se numește Hugo Moldovan. Nou-născutul cântărește 3,22 kilograme și a venit pe lume la Spitalul Francesc de Borja din Gandia.

Hugo devine astfel primul copil născut într-un an care se anunță a fi un an al speranței pe mai multe fronturi. Cum ar fi sănătatea și economia. Deși, nimic nu pare că se va schimba din punct de vedere demografic. Întrucât criza natalității în Spania va continua să se agraveze.

Primul bebeluș din 2022 din Comunitatea Valenciană s-a născut chiar la miezul nopții, după cum a anunțat Ministerul Regional al Sănătății.

Odată cu trecerea în noul an au venit și primele nașteri în Spania

La fel ca Hugo, Alexa, o fetiță de 3,7 kilograme, s-a născut la miezul nopții la Spitalul Sant Pau din Barcelona.

Departamentul de Sănătate Catalan a informat că atât Alexa, cât și mama ei, Valentina, sunt în stare bună. Împreună cu tatăl ei, Alexander, au pozat la scurt timp după naștere. Din cauza restricțiilor de Covid-19, presa nu a avut acces în centrele de sănătate.

La ora 00:07 s-a născut cel de-al treilea bebeluș din 2022, de această dată la Spitalul din Torrejón de Ardoz (Madrid). Ziam Daniel s-a născut într-o „stare de sănătate bună”, cântărind 3,98 kilograme și având o înălțime de 51,5 centimetri.

Vezi și:

Sărbători legale în Spania. Vezi calendarul spaniol cu zilele libere pentru anul 2022!

Un român și-a împușcat șeful și doi colegi de la firma la care lucra în Spania

De la 1 ianuarie garanția în Spania se extinde de la 2 la 3 ani și la 10 ani pentru piesele de schimb

Surse:

  • https://www.elmundo.es/cataluna/2022/01/01/61d0119efc6c839d0a8b4583.html
  • https://www.telemadrid.es/programas/telenoticias-fin-de-semana/primer-madrileno-Ziam-Torrejon-Ardoz-2-2410578923–20220101042056.html

Primul copil născut în Spania în anul 2022 este de naționalitate română


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare precum: gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.