Diaspora Madrid

Prestigioase filme europene proiectate GRATUIT pe platforma FILMIN

europene, eveniment, filme, FILMIN, gratuit, platforma, proiectate, Spania, Stiri

Prestigioase filme europene proiectate GRATUIT pe platforma FILMIN: titluri relevante alese de țările UE participante la această inițiativă.

Vrem să sărbătorim Ziua Europei alături de tine! De acasă, dar .. cu stil! Ziua Europei sărbătorește în fiecare 9 mai pacea și unitatea continentului.

România va fi reprezentată virtual de filmul de succes, Sieranevada (Cristi Puiu), protagonizat de Lary (Mimi Brănescu), un doctor trecut de 40 de ani care, la trei zile de la atentatul terorist din redacția ziarului parizian Charlie Hebdo și la 40 de zile de la moartea tatălui său urmează să își petreacă sâmbăta la o reuniune de familie cu ocazia comemorării celui dispărut. Dar lucrurile nu merg conform așteptărilor. Obligat să se confrunte cu trecutul și cu temerile lui, să-și analizeze locul deținut în cadrul familiei, Lary se trezește constrâns să spună versiunea lui de adevăr.

Festivalul va avea loc între 1 și 10 mai. Pentru a vă bucura de acest film și de alte titluri alese de  țările care s-au alăturat acestei inițiative, trebuie să urmezi următoarele instrucțiuni:

  1. Trebuie să soliciți un cod* la următorul link: http://cinediadeeuropa.filmin.es
  2. Apoi, te înregistrezi sau accesezi cu utilizatorul tau FILMIN la www.filmin.es
  3. Apoi accesezi  www.filmin.es/codigo și introduci codul obținut la pasul 1.
  4. Odată ce ai introdus codul, poți alege filmul pe care dorești să-l vezi pe platforma festivalului:  https://www.filmin.es/canal/cinediadeeuropa

*Valabil în perioada 01/05/2020 – 12:15 – 10/05/2020 – 12:15. Coduri limitate, până la epuizarea limitei atribuite.

Te invităm să sărbătorești Ziua Europei alături de noi, fără a ieși din casă!

Un proiect al Reprezentanței Comisiei Europene în Spania (Madrid), Ambasadei României în Regatul Spaniei și Institutului Cultural Român din Madrid.

Prestigioase filme europene proiectate GRATUIT pe platforma FILMIN

Sursa: https://www.icr.ro


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form subscribe_placeholder=”Adresă email” show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”true” submit_button_text=”Abonare” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”has-text-color has-background-color has-background has-primary-background-color” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare precum:

Facebook, Twitter, Instagram, VK, tecunosc și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.