Barurile și restaurantele din Madrid testează pereții despărțitori din metacrilat. Pentru proprietarii de restaurante este o adevărată problemă măsura de distanţare socială, deoarece trebuie să conceapă un nou design al localului, astfel încât clienţii să stea la minimum 1,5 metri distanţă unii faţă de alţii.

Primarul Madridului, Jose Luis Martinez-Almeida, a anunțat că, Consiliul Local lucrează la propriul plan de descaladare, în care include, de exemplu, extinderea teraselor barurilor, reducerea capacității sau instalarea de măsuri de protecție, cum ar fi pereți despărțitori.

Manuel Gil, un om de afaceri din Madrid, a găsit o soluţie creativă pentru a respecta noile reguli impuse în vederea prevenirii răspândirii noului coronavirus. Acesta a instalat deja pereți despărțitori într-unul din restaurantele lui pentru a încerca să vadă viabilitatea ultimelor măsuri propuse.

După cum a explicat într-un interviu acordat Telemadrid, acestea sunt separatoare de metacrilat. „Avem mai multe modele, iar prețurile variază între 600 și 700 de euro, deși avem altele mai ieftine”, spune Manuel.

Plăcile minerale din metacrilat de metil cu umplutură minerală densă:

  • se caracterizează prin durabilitate şi rezistenţă ale pietrei combinate cu prelucrabilitatea lemnului.
  • material dur, omogen, neporos şi rezistent la multe substanţe chimice şi expuneri fizice.
  • nu se exfoliază şi nu putrezeşte, se pătează greu.
  • are bună rezistenţă la impact şi este foarte uşor de curăţat şi de întreţinut.

Aceste separatoare ar garanta minim doi metri de distanță socială și siguranța tuturor. O soluție temporară, pentru care Italia și-a arătat deja interesul. Concepută astfel încât cei din industria horeca să poată continua să își deschidă ușile pentru a nu pierde clienții de frica COVID-19.

Barurile și restaurantele din Madrid testează pereții despărțitori din metacrilat

Sursa: https://www.abc.es


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form subscribe_placeholder=”Adresă email” show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”true” submit_button_text=”Abonare” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”has-text-color has-background-color has-background has-primary-background-color” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare precum:

Facebook, Twitter, Instagram, VK, tecunosc și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.