Diaspora Madrid

OMS avertizează că nu ar putea exista niciodată un remediu pentru COVID-19

Coronavirus, covid-19, OMS, Organizația Mondiale a Sănătății, Tedros Adhanom, tratament, vaccin

OMS avertizează că nu ar putea exista niciodată un remediu pentru COVID-19. Directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), Tedros Adhanom, a avertizat că, în ciuda progreselor înregistrate în dezvoltarea unui vaccin împotriva COVID-19, „nu există momentan niciun glonț de argint, și s-ar putea să nu existe niciodată ”.

Directorul OMS apelează la principiile de bază ale sănătății publice pentru a opri răspândirea virusului și declară: „deocamdată, oprirea focarelor se reduce la principiile de bază ale sănătății publice și ale controlului bolilor”.

Testează, izolează și tratează pacienții și urmărește și carantinează contactele lor. Pentru oameni, este vorba despre păstrarea distanței fizice, purtarea unei măști, curățarea regulată a mâinilor și tuse departe de ceilalți. Mesajul către oameni și guverne este clar: faceți totul. Și când este sub control, continuați! ”a recomandat directorul OMS.

Deși procentul de decese în rândul cazurilor diagnosticate este mai mare, la aproape 4%, decesul real al cazurilor ar putea fi sub 1%, deoarece multe cazuri ușoare sunt nedetectate.

OMS avertizează că nu ar putea exista niciodată un remediu pentru COVID-19.

Sursa: https://www.lavanguardia.com


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu