O româncă arestată în Arganda del Rey pentru înșelăciune de peste 15.000 de euro

Diaspora Madrid

O româncă arestată în Arganda del Rey pentru înșelăciune de peste 15.000 de euro

arestata, Arganda del Rey, frauda, inselaciune, masini fictive, online, romanca

O româncă arestată în Arganda del Rey pentru o înșelăciune de peste 15.000 de euro. Femeia făcea reclamă unor mașini fictive pe portaluri cunoscute de vânzare și cumpărare de vehicule second-hand pe internet.

Direcția de Poliție din provincia La Rioja, a identificat și arestat la Madrid, presupusa autoare a cinci infracțiuni de fraudă în cinci comunități autonome. În vârstă de 45 de ani, este rezidentă în Arganda del Rey și originară din România.

Femeia făcea reclamă la vânzări fictive de mașini pe portaluri online cunoscute dedicate vânzării și cumpărării de mașini second-hand între persoane fizice, a precizat luni poliția într-o notă.

După ce ajungea la un acord pentru vânzarea autoturismului, femeia rămânea cu banii din tranzacții și nu preda vehiculul presupus vândut. De altfel, aceasta trimitea și documente false, uzurpând diferite identități pentru a face procedura legală.

Vezi și:

Un român este acuzat că a înjunghiat mortal un conațional în anul 2019

Ce este certificatul de viață și când trebuie transmis la casa de pensii!

De asemenea, arestata, care nu are antecedente penale, a folosit documente false și pentru a deschide mai multe conturi bancare. În aceste conturi primea banii, pe care îi retrăgea imediat prin bancomate. Astfel evita ca fondurile să fie urmărite prin alte conturi sau să fie blocate de instituții atunci când era detectată originea lor frauduloasă.

Ancheta a început în provincia La Rioja, după ce o persoană din Logroño a fost înșelată cu 2.200 de euro prin această metodă. Ulterior s-a descoperit că alte patru persoane au fost înșelate în Móstoles, Manresa (Barcelona), Jumilla (Murcia) și Béjar (Salamanca).

Valoare totală a pagubei se ridică la 15.600 de euro.

O româncă arestată în Arganda del Rey pentru înșelăciune de peste 15.000 de euro


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.