Un român este acuzat că a înjunghiat mortal un conațional în anul 2019

Diaspora Madrid

Un român este acuzat că a înjunghiat mortal un conațional în anul 2019

conational, injunghiat, mortal, roman acuzat, Spania, Villarrubia de los Ojos

Un român este acuzat că a înjunghiat mortal un alt bărbat în Spania. Tribunalul Provincial din Ciudad Real a început luni procesul cu juriu popular împotriva unui român de 26 de ani. Tragedia a avut loc la 27 iulie 2019, în localitatea Villarrubia de los Ojos. Inculpatul și victima sunt cetățeni români.

Parchetul cere o pedeapsă de 14 ani de închisoare pentru o infracțiune de omor cu circumstanța agravantă de superioritate. În același timp acuzarea particulară ridică pedeapsa la 15 ani, întrucât consideră că a fost vorba de o omucidere intenționată și asasinat.

La rândul său, apărarea consideră că clientul său a comis un omor din imprudență cu circumstanțele atenuante de legitimă apărare, de teamă insurmontabilă și de reparare a prejudiciului și solicită achitarea.

Inculpatul, Mihail Constantin, a respins acuzația de omor din culpă. În declarația sa, acesta a negat că ar fi avut intenția de a ucide.

Acuzatul se află în arest preventiv de mai bine de doi ani

În timpul audierii, acesta a declarat că stabilise să se întâlnească cu o altă persoană, Florin, pentru a rezolva o dispută pe care o avusese cu tatăl său.

El spune că atunci când a ajuns la fața locului cu mașina, în compania unui prieten de-al său, Florin era împreună cu vărul său, Ionuț, victima. Aceștia s-au așezat în fața mașinii cu o atitudine violentă.

Acuzatul spune că cei doi l-au insultat și și-au băgat mâinile pe geamul mașinii după care a urmat o luptă în care inculpatul a luat un cuțit de bucătărie pe care îl avea în mașină și l-a înjunghiat în inimă pe Ionuț, provocându-i moartea câteva momente mai târziu.

Potrivit inculpatului, el nu a ridicat cuțitul pentru a ucide cealaltă persoană, ci Ionuț, cu jumătate din corp în mașină, a fost cel care a căzut peste armă.

Declarații din timpul procesului(înregistrare audio în limba spaniolă)

La rândul său, Florin a declarat că nu a văzut cum inculpatul a înfipt cuțitul în vărul său. Își amintește doar că victima, la un moment dat, s-a dat înapoi. Ulterior, potrivit relatării martorului, inculpatul a coborât din mașină cu un cuțit în mână, spunându-le „vă omor„.

La rândul său, persoana care îl însoțea pe Mihail Constantin în mașină, a declarat că victima a încercat să îl scoată pe prietenul său din autoturism. Și că inculpatul a luat un cuțit, dar că nu a intenționat să facă ceea ce a făcut, deși l-a văzut înfipt în corpul victimei. El susține că, după incident, inculpatul nu a coborât din mașină și au plecat de la locul faptei.

Procesul este programat să dureze până vinerea viitoare

Ionuț avea 25 de ani, era căsătorit și avea un copil de 3 ani. Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, se cer despăgubiri pentru văduvă și fiul acesteia. Despăgubirile sunt cuprinse între 112.500 de euro și 238.000 de euro.

Un român este acuzat că a înjunghiat mortal un conațional în anul 2019


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.