O româncă a încercat să treacă frontiera cu un adolescent în valiză!

Diaspora Madrid

O româncă a încercat să treacă frontiera cu o valiză în care se afla un adolescent!

frontiera, geamantan, granita, minor, romanca, Romania, Ungaria, valiza

O româncă a încercat să treacă frontiera cu Ungaria cu o valiză în care se afla un adolescent afgan. Incidentul a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici. În acest caz, tinerei în vârstă de 24 de ani, i-a fost deschis un dosar penal, trasmite Poliția de Frontieră.

Poliţiştii de frontieră au descoperit, într-un tren internaţional care avea ca destinaţie Austria, un copil. Acesta era ascuns în geamantanul care aparţinea unui pasager, cetăţean român.

Miercuri dimineață, în jurul orei 02:20, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, călătorind ca pasager în trenul IR 346 – 1, o femeie, cetățean român, în vârstă de 24 de ani.

La controlul de frontieră, persoana în cauză a prezentat semne vizibile de agitație, motiv pentru care s-a procedat la controlul amănunțit al bagajelor.

În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au descoperit un adolescent ascuns într-un geamantan care îi aparţinea femeii.

Vezi și:

România în grupă cu Norvegia şi două echipe asiatice la Mondialul din Spania

Românul împușcat mortal în Spania avea 35 de ani și antecedente penale!

Diaspora: Fără copii xerox, pentru servicii consulare

În cadrul verificărilor preliminare, s-a stabilit că persoana în cauză este cetățean afgan, în vârstă de 15 ani. Femeia a declarat ca este prietena fratelui minorului şi că intenţiona să-l ducă pe acesta la ruda sa, aflată în Germania.

Minorul a fost preluat de către reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului a județului Arad.

În cauză, polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat și complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Sursa: politiadefrontiera.ro

O româncă a încercat să treacă frontiera cu o valiză în care se afla un adolescent!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.