Diaspora Madrid

Noi zboruri către Spania din România, anunțate de două companii aeriene!

Blue Air, Bucuresti, companie aeriana, Madrid, Romania, Spania, Wizz Air, zbor direct, zboruri noi

Noi zboruri către Spania din România, anunțate de două companii aeriene! După ce luna trecută compania Wizz Air a anunțat un zbor direct către Gran Canaria, cu plecare din București, începând cu doi decembrie românii pot călători de la Iași către Madrid. De asemenea, Blue Air pune pe hartă patru destinaţii noi, din vara lui 2022, către Spania.

Primul zbor către Gran Canaria va fi pe 6 noiembrie. Un zbor direct cu plecare din București în ziua de sâmbătă. Noua rută către Gran Canaria de la Bucureşti este primul zbor operat din România către această insulă.

Începând cu 2 decembrie românii pot zbura direct de la Iași către Madrid, în zilele de joi și duminică. Biletele sunt deja disponibile online pe wizzair.com şi prin intermediul aplicaţiei pentru mobil, începând de la 99 lei.

Tariful este pentru un singur segment, inclusiv taxa de administrare. Include un bagaj de mână (dimensiuni maxime: 40x30x20 cm). Trollerul și orice bagaj adițional de cală sunt tarifate adițional. Prețul se aplică doar rezervărilor efectuate pe wizzair.com și prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil. Numărul de locuri la tarifele indicate este limitat.

Wizz Air recomandă pasagerilor să adauge serviciul WIZZ Flex atunci când rezervă un bilet, drept măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație, precum și să aibă opțiunea de a-și anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat în creditul companiei aeriene.

Blue Air pune pe hartă patru destinaţii noi, în vara lui 2022: Tenerife, Alicante, Palma de Mallorca, Ibiza

Blue Air a anunţat patru destinaţii noi de vacanţă din Bucureşti către Spania. Tenerife, Alicante, Palma de Mallorca, Ibiza în cadrul orarului de vară 2022. Noile rute adaugate la reţeaua Blue Air pentru sezonul de vară din 2022 completează selecţia de destinaţii de agrement pentru sezonul de vară următor, oferind în acelaşi timp mai multe opţiuni pentru călătorii de vacanţă.

București – Ibiza, va fi singura conexiune directă între insulă și România. În prezent, nicio companie aeriană nu oferă servicii între aeroportul din Ibiza și țara românească.

Blue Air a funcționat anterior pe aeroportul din Ibiza oferind servicii regulate între insulă și orașul italian Torino, a cărui rută a fost anulată la începutul pandemiei.

Prin urmare, este o veste pozitivă pentru turiștii români care doresc să viziteze insula. De asemenea și pentru cei peste 4.000 de cetățeni români înregistrați și care locuiesc pe insulă. Aceștia pot zbura direct și să nu trebuie să se mai oprească în alte aeroporturi, cum ar fi Barcelona sau Milano.

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportaţi, cu un model de business Ultra – Low – Cost (ULC). Compania operează avioane tip Boeing 737 şi este certificată IATA Operaţional Safety Audit (IOSA) de către Internaţional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepţionale de operare şi este membră cu drepturi depline IATA.

Noi zboruri către Spania din România, anunțate de două companii aeriene!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.