Caiete ilustrate cu momente esențiale din viața lui Tudor Vladimirescu

Diaspora Madrid

Caiete ilustrate cu momente esențiale din viața lui Tudor Vladimirescu

caiete ilustrate, momente esentiale, Trudor Vladimirescu, Vasile Lupasc

Caiete ilustrate cu momente esențiale din viața lui Tudor Vladimirescu. Manifestările legate de celebrarea anului Tudor Vladimirescu continuă cu un proiect deosebit de interesant și folositor.

La inițiativa scriitorului Vasile Lupașc, cunoscutul producător de rechizite școlare Pigna România a realizat o serie de caiete illustrate cu momente esențiale din viața eroului de la 1821. 

Potrivite pentru toate ciclurile de studiu, caietele conțin și citate din proclamatiile sau scrisorile lui Tudor Vladimirescu. Caietele  pot fi  găsite în magazinele de specialitate din toată țara.

ISTORIA, MEREU DESPRE TINE!

Deviza înscrisă pe această serie de caiete exprimă cel mai bine încercarea noastră de a-i apropia pe copii nu atât de studiul tradițional al istoriei, cât mai ales de înțelegerea practică a evoluției istorice a fiecărei națiuni.

Marile evenimente din trecut ne influențează direct viața astăzi și ne dau indicii clare despre viitor. Prin cunoașterea trecutului, putem face alegerile cele mai bune în prezent și putem evita greșeli viitoare.

Vezi și:

Născut și crescut în Spania, Alexandru Țîrlea a fost convocat în premieră de Florin Bratu la echipa U21(interviu).

Sărbători legale în Spania 2021, valabile pe întreg teritoriul național. Calendarul include Comunitățile Autonome

Republica Moldova sărbătorește 30 de ani de la declararea Independenţei

(Vasile Lupașc)

Caiete ilustrate cu momente esențiale din viața lui Tudor Vladimirescu


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.