Diaspora Madrid

Mărturia unei românce care s-a recuperat de Coronavirus într-un spital din Spania

Alcala de Henares, Coronavirus, covid-19, Madrid, Marcela, recuperata, romanca, Spania, spital

Mărturia unei românce care s-a recuperat de Coronavirus. Marcela a fost internată și s-a recuperat de Coronavirus într-un spital din Alcalá de Henares. Ea este deja acasă și apreciază efortul personalului medical. Își amintește cu emoție de asistenta care îi striga „Hai campioano!” sau medicul care i-a spus „Ai încredere!” în timp ce o strângea de mână.

Marcela nu poate să nu plângă de emoție după zilele foarte grele. Este unul dintre pacienții infectați cu coronavirus care a trebuit să fie internat într-o stare gravă. Ea a petrecut o săptămână acasă cu simptome care au început la fel ca o tusă și cu o febră de 37,5, dar s-a înrăutățit din ce în ce mai rău și a ajuns la Spitalul „Príncipe de Asturias” din Alcalá de Henares.

Nu va uita niciodată numărul 528, camera în care a petrecut o săptămână înăuntru

Vrea să transmită un mesaj de încurajare și mulțumire întregului personal sanitar. Ea plânge când își amintește de forța, epuizarea și dăruirea celor care stau în picioare zi și noapte și luptă împotriva virusului COVID-19.

Marcela spune că toată lumea – personalul medical și pacienții – erau conștienți că inamicul cu care trebuie luptat, este unul străin și că în fiecare zi era o nouă bătălie în care nimeni nu era dispus să se predea. Ea este emoționată când își amintește fiecare mic gest de afecțiune din partea persoanelor necunoscute, fiecare strigare de încurajare precum cea a asistentei care, în timp ce îi scotea sânge, i-a spus: „Curaj campioano, tu poți!” sau a doctorului care a luat-o de mâna și i-a spus: „Ai încredere!”. Și chiar a sunat să anunțe la locul de muncă pentru că ea numai avea baterie la telefon. Știa că este important să anunțe pentru că lucrează într-un cămin de bătrâni.

Când mi-au confirmat pozitivul, nu am avut nicio reacție la cât de rău mă simțeam

Recunoaște, deși surprinde, faptul că atunci când i-au confirmat pozitivul, a fost ceea ce îi păsa cel mai puțin, ea doar vroia să se simtă mai bine, se gândea doar la cât de rău îi este și cum să treacă peste aceste momente.

Acum are ajutorul celor doi copii, care îi lasă mâncare sau orice altceva de care are nevoie în lift. Ea nu se oprește să nu se gândească la oamenii care nu au familie. Deoarece este încă foarte slăbită trebuie să rămână în izolare acasă până când va fi complet recuperată. Marcela se gândește la colega de salon care era mai rău și speră să aibă vești bune de la ea.

Ea a înregistrat acest mesaj gândindu-se că nu o vor recunoaște pentru că toată lumea purta măști, dar a fost surprinsă de mesajele încurajatoare primite de la cei care au avut grija de ea.

„Principe de Asturias” este unul dintre spitalele cu cei mai mulți pacienți internați cu coronavirus din Spania, peste 220 de pacienți

Marcela se află în Spania de 22 de ani, a venit din România și știe că exemplul ei poate încuraja multe persoane. Acum se simte în siguranță. Ea este încă acasă în recuperare pentru că a trecut pericolul. Vrea ca totul să se termine cât mai curând posibil pentru a aduce flori oamenilor care au ajutat-o ​​pentru că „există multe inimi care luptă pentru noi și, de asemenea, pentru viața lor”. Se emoționează și cu ea ne emoționăm cu toții.

Mărturia unei românce care s-a recuperat de Coronavirus într-un spital din Spania

Sursa: https://www.antena3.com


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum Facebook, Twitter, Instagram și canalul nostru video YouTube. Nou, acum avem și canal Telegram.

3 comentarii la „Mărturia unei românce care s-a recuperat de Coronavirus într-un spital din Spania”

  1. Asta e motivul pt care eu nu vreau sa mai ma intorc in Tara:Aici se investeste in spitale,in cercetare,in educatie,in educatia , a respecta,a ti ajuta aproapele,a fi OM.In tara construiesc biserici,desfinteaza spitale,desfinteaza scoli,promoveaza cocalarii,si curvele.Nu construiesc o bunastare comuna,ci doar individuala.Nu i intereseaza castigul comun pe termen lung,ci sa te jupoaie acum,pe loc!!!SALBATICI! TRADATORI!!!NEANDERTALES! Pacat de acei oameni,care inca au rezistat si au ramas oameni!

    Răspunde

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.