FIFA a confirmat miercuri includerea în calendarul competiţional al anului 2021 a EURO 2020 şi Copa America, urmând ca perioada în care se va disputa Cupa Mondială a Cluburilor să fie decisă într-o şedinţă ulterioară, scrie dpa.

FIFA a anunţat, după o teleconferinţă a membrilor conducerii sale, că analizează posibilitatea ca perioada de transfer şi înregistrare a jucătorilor să poată depăşi data de 30 iunie, în condiţiile în care aproape toate campionatele interne au fost suspendate din cauza coronavirusului.

UEFA a decis marţi ca turneul final al EURO 2020, care ar fi trebuit să se dispute în intervalul 12 iunie – 12 iulie să aibă loc între 11 iunie şi 11 iulie 2021. În aceeaşi perioadă se va disputa şi Copa America 2020, turneu care era programat tot în această vară.

Această situaţie excepţională necesită măsuri excepţionale şi decizii pe măsură. Criza afectează întreaga lume şi de aceea soluţiile trebuie să ţină seama de interesele tuturor părţilor interesate din întreaga lume.

a declarat preşedintele FIFA, Gianni Infantino.

FIFA a confirmat miercuri includerea EURO 2020 şi Copa America în calendarul competiţional al anului 2021

Sursa: https://www.agerpres.ro


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

Pe lângă rețelele de socializare precum Facebook, Twitter, Instagram și canalul nostru video YouTube. Nou, acum avem și canal Telegram.