Diaspora Madrid

Mai mulţi medici şi-au dat demisiile după apariţia Ordonanţei Militare 4

2020, Coronavirus, covid-19, demisii, echipament de protectie, medici, Orastie, Romania, spital

Mai mulţi medici şi-au dat demisiile la Spitalul Orăștie. Managerul spitalului, Graţiela Achim a anunţat că mai mulţi medici din secţia ATI şi-au înaintat demisiile după apariţia Ordonanţei Militare 4.

Medicii sunt revoltați pentru că nu au echipamente de protecție și se tem pentru viața lor

Și-a dat demisia un medic ATI, cinci asistente și cinci angajați care fac parte din personalul auxiliar. Nu au motivat foarte clar ce s-a întâmplat, respectiv de ce. E o situație neașteptată. Managerul spitalului, spital care aparține de Primăria Orăștie încearcă să găsească soluții, să vorbească cu ei sau să îi înlocuiască cu medici de alte specialități atunci când va fi cazul să fie pe ATI pacienți. Aceasta e situația la acest moment.

a declarat Lucian Morogan , purtătorul de cuvânt al Prefecturii Hunedoara .

În ceea ce privește lipsa echipamentelor de protecție, Lucian Morogan a explicat că în demisie cadrele medicale nu au subliniat acest aspect, adăugând că și-au motivat demisia invocând „motive personale”.

Probabil din discuțiile pe care le-au avut personal sau cu presa sau cu altcineva au spus probabil acest lucru, însă și-au motivat demisia prin motive personale.

a mai spus Lucian Morogan.

Cu toate că Spitalul Orăștie nu este de linia întâi și nu trebuie să preia pacienți infectați cu Covid-19, cadrele medicale s-ar fi plâns de faptul că au echipamentele raționalizate și se tem pentru viața lor, spun surse pentru Gândul.ro.

Mai mulţi medici şi-au dat demisiile după apariţia Ordonanţei Militare 4

Sursa: https://www.gandul.ro


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”true” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”has-text-color has-background-color has-background has-primary-background-color” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum Facebook, Twitter, Instagram și canalul nostru video YouTube. Nou, acum avem și canal Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.