Madrid Coronavirus

Diaspora Madrid

Madrid transformă altă clădire în morgă – cunoscuta Ciudad de la Justicia

2020, Ciudad de la Justicia, cladire, Coronavirus, covid-19, Madrid, morga, Spania, transforma

Madrid transformă altă clădire în morgă. Cunoscuta „gogoașă” a frustratului oraș al justiției (Ciudad de la Justicia), singura clădire care a fost construită în proiectul promovat de Esperanza Aguirre în 2005, va fi folosită ca morgă pentru a facilita gestionarea victimelor cauzate de virusul COVID-19, care afectează în special această regiune.

Clădirea circulară a fost destinată inițial ca viitor sediu al Institutului Anatomic de Criminalistică și a fost renovată pentru a începe să primească cadavre atunci când este necesar.

Clădirea are 205 camere, deși, conform informațiilor furnizate de El Pais, doar aproximativ 160 sunt echipate pentru a funcționa. Tehnicienii au lucrat în ultimele zile pentru renovarea acestei clădiri, care nu a fost niciodată folosită.

Madrid este regiunea cea mai afectată de pandemia de coronavirus. În această comunitate au fost deja testați pozitiv 19.243, din care au murit până acum 2.412 de persoane. Un ritm care a forțat consolidarea serviciilor funerare, peste limita capacității lor.

Madrid transformă altă clădire în morgă – cunoscuta Ciudad de la Justicia

Sursa: https://www.elindependiente.com


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form subscribe_placeholder=”Adresă email” show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”true” submit_button_text=”Abonare” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”has-text-color has-background-color has-background has-primary-background-color” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum Facebook, Twitter, Instagram și canalul nostru video YouTube. Nou, acum avem și canal Telegram.

Lasă un comentariu