Luis Rubiales nu demisionează din funcția de președinte al RFEF!

Diaspora Madrid

Luis Rubiales nu demisionează din funcția de președinte al RFEF!

Luis Rubiales

Luis Rubiales, președintele Federației Regale Spaniole de Fotbal (RFEF), a anunțat vineri că nu demisionează și că va continua în funcție în pofida „presiunilor„, denunțând că împotriva sa se desfășoară „un asasinat social” și că se „încearcă uciderea” sa, explicând în același timp că sărutul cu jucătoarea Jenni Hermoso a fost „spontan, reciproc și consensual„.

Dar credeți că este suficient pentru mine să sufăr hăituiala la care sunt supus? Credeți sincer că da? Este atât de grav încât să plec după ce am făcut cea mai bună treabă din istoria fotbalului spaniol? Credeți că trebuie să demisionez? Ei bine, am să vă spun ceva, nu am de gând să demisionez, nu am de gând să demisionez„, a spus Rubiales cu emfază în timpul discursului său de la Adunarea Extraordinară de la Ciudad del Futbol din Las Rozas.

Vezi și: Trafic cu mașini de lux între Spania și România!!!

Procuratura din Madrid trimite plângerea împotriva sa la Tribunalul Național

Procuratura provincială din Madrid a trimis la Tribunalul Național plângerea depusă împotriva președintelui Federației Regale Spaniole de Fotbal (RFEF), Luis Rubiales, pentru sărutul pe care i l-a dat jucătoarei naționalei spaniole de fotbal feminin, Jenni Hermoso, în timpul ceremoniei de premiere după câștigarea Cupei Mondiale din Australia-Noua Zeelandă.

Procurorul Ana María Galdeano Santamaría, prin delegare a procurorului-șef al Parchetului Provincial din Madrid, l-a informează pe reclamant, că faptele sale ar putea fi „constitutive ale unei infracțiuni de agresiune sexuală„.

Cu toate acestea, având în vedere că jurisdicția teritorială corespunde Parchetului Tribunalului Național (având loc în afara teritoriului spaniol). Astfel, s-a procedat la trimiterea cazului către acesta „în mod corespunzător„.

Luis Rubiales va da în judecată mai mulți politicieni

Rubiales, pe lângă faptul că a anunțat că nu va demisiona, va da în judecată pe Yolanda Díaz, Irene Montero, Ione Belarra și Echenique pentru defăimare și acuzații împotriva presei vândute.

Acum trebuie decât să ne amintim de sutele de milioane cheltuite pe „publicitate instituțională” de către guvernul spaniol. Mită dată presei și persoanelor cu influență.

Acestea sunt lupte mafiote interne pentru a prelua puterea în Federația Spaniolă de Fotbal. Se spune pe diferite grupuri că în spatele acestui scandal ar fi Iker Casillas.

Luis Rubiales nu demisionează din funcția de președinte al RFEF!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.