Diaspora Madrid

La Liga va fi reluată. Vezi când are loc prima etapă!

8 iunie, La Liga, reluare, Spania

La Liga va fi reluată. Prima divizie a campionatului de fotbal al Spaniei, La Liga, va fi reluată pe 8 iunie, când majoritatea provinciilor spaniole vor fi în ultima etapă a restricţiilor impuse în condiţiile pandemiei de coronavirus, a anunţat sâmbătă premierul Pedro Sanchez.

„În săptămâna care începe pe 8 iunie, reluarea marilor competiţii sportive şi profesioniste, în primul rând La Liga, va fi autorizată“.

a declarat Pedro Sanchez.

Toate competiţiile fotbalistice din Spania au fost suspendate pe 12 martie din cauza pandemiei. Cluburile din primele două divizii au fost autorizate între timp să reia antrenamentele.

Un protocol de reluare a antrenamentelor a fost elaborat de La Liga, Federaţia spaniolă de fotbal (RFEF) şi de medici, după aprobarea dată de autorităţile sanitare şi sportive din această ţară.

Conform protocolului, jucătorii încep prin a se antrena singuri, pe teren fiind permisă prezenţa a cel mult şase fotbalişti. Jucătorii trebuie să vină deja echipaţi la centrul de antrenament, iar când nu se antrenează, trebuie să poarte mască şi mănuşi. După fiecare şedinţă de pregătire, ei vor primi o pungă cu ţinuta de antrenament pentru ziua următoare.

La Liga a fost suspendată când mai erau de jucat 11 etape. În clasament, pe primul loc este FC Barcelona, cu un avans de doar două puncte faţă de Real Madrid.

La Liga va fi reluată. Vezi când are loc prima etapă!

Surse: https://as.com / https://www.agerpres.ro


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form subscribe_placeholder=”Adresă email” show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”true” submit_button_text=”Abonare” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”has-text-color has-background-color has-background has-primary-background-color” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare precum:

Facebook, Twitter, Instagram, VK, tecunosc și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu