Incendii și ciocniri cu Mossos

Diaspora Madrid

Incendii și ciocniri cu Mossos în a cincea seară de proteste în Catalonia

Barcelona, Catalonia, ciocniri, incendii, jefuiri, Mossos d’Esquadra, proteste

Incendii și ciocniri cu Mossos în a cincea seară de proteste în Catalonia. Zeci de mitinguri au avut loc sâmbătă în orașele spaniole, în a cincea zi de proteste de la arestarea rapperului catalan Pablo Hasél. Principalele altercații s-au produs în Catalonia. În total, 34 de persoane au fost arestate.

Poliția a arestat 31 de persoane în Barcelona, doi minori în Tarragona și un alt minor în Lleida

Aproximativ 6.000 de persoane, potrivit Guardia Urbana, s-au adunat în jurul orei 19:00 la Barcelona, ​​în Plaza de Universitat. Poliția a evacuat câteva străzi din apropiere și au îndepărtat containerele de gunoi pentru a evita formarea baricadelor și incendierea acestora.

Compania TAROM a demarat procedurile de restructurare a personalului

Manifestația a fost organizată de Platforma Pablo Hasel Libertad, la care s-au alăturat grupuri de stânga independentistă. Mai târziu, revoltele au degenerat și manifestanții s-au mutat în centrul orașului, unde au distrus geamurile unor magazine după care le-au jefuit.

Alte persoane au incendiat chiar intrarea principală a clădirii Bursei de Valori din Barcelona. ​​Flăcările nu au afectat interiorul clădirii și au fost stinse la scurt timp de către pompierii.

Într-un alt punct din centrul orașului, au fost sparte unele ferestre ale clădirii moderniste Palau de la Musica. De asemenea, s-au produs ciocniri și în alte zone ale Cataloniei. La Lerida, o patrulă de polițiști pe motociclete a fost atacată aruncându-se obiecte asupra lor.

Incendii și ciocniri cu Mossos în a cincea seară de proteste în Catalonia


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.