Compania TAROM a demarat procedurile de restructurare a personalului, potrivit unui comunicat al operatorului aerian național. Durata estimată pentru implementarea măsurii este de 6 luni, conducând la o reducere medie anuală a costurilor de personal ale companiei estimată la aproximativ opt milioane de euro.

Măsura face parte dintr-un program extins de procedee în baza căruia Comisia Europeană a aprobat statului român acordarea unui împrumut de salvare pentru TAROM, la începutul anului trecut.

Vezi și:

2000 DE ANGAJAŢI AI TAROM LUCREAZĂ DE ACASĂ. AERONAVE ŢINUTE LA SOL

Decizia de restructurare a fost luată în contextul pandemiei de COVID-19 în care sectorul transportului aerian de pasageri a înregistrat o scădere semnificativă ca urmare a instituirii restricțiilor de călătorie atât la nivel național, cât și la nivel global.

Citește și:

Prima competiție sportivă deschisă publicului în 2021 va avea loc la Madrid în perioada 5-7 martie

Doriți să plecați la muncă în străinătate? Recomandări Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane

Roverul Perseverance al NASA se apropie de Marte. Vezi Live dacă va trece cu bine de cele ”șapte minute de teroare”?

Compania TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi este membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010. TAROM deţine una dintre cele mai tinere flote din Europa, alcătuită din 29 de aeronave, şi este membru al Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993.

Sursa: Radio România Oltenia Craiova

Compania TAROM a demarat procedurile de restructurare a personalului


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.