Avem de-a face cu o simplă gripă sau e ALTCEVA

Diaspora Madrid

Hotelul familiei Dragnea profită din plin de pandemie

Coronavirus, Dragnea, familia, hotel, pandemie, primaria, Romania, Turnu Magurele, Turris

Hotelul familiei Dragnea profită din plin de pandemie. Contractul încheiat de Primăria Turnu Măgurele cu firma familiei Dragnea stabilește tariful pe noapte la aproape 400 lei. Asta în condițiile în care, în mod normal, o noapte la Turris costă 150 de lei.

Așa cum remarcam și ieri, perioada de criză epidemiologică poate fi una extrem de favorabilă unor afaceri. Și cum toți prietenii de primari și consilieri județeni din Teleorman au noroc la contracte în perioada asta, familia Dragnea nu avea cum să nu câștige ușor un ban de la statul român.

Iar autoritățile județene, liberale în acest moment, n-au avut nicio problemă în a permite familiei Dragnea să facă un ban din pandemie.

Așa că Hotelul Turris a fost transformat în centru de carantină pentru persoanele venite din zonele roșii

La fel ca și în cazul firmelor de catering. Contractul pe bani publici se încheie între operatorul economic și primăria de resort, în cazul acesta Primăria Turnu Măgurele.

Sursele noastre spun că primăria Turnu Măgurele ar fi semnat în acest sens un contract cu o firmă cu sediul în comuna Lița, comună unde are sediul și compania Teldrum.

Deci nici în vreme de pandemie nu se fură discret și protagoniștii nu se mai străduiesc să-și ascundă legăturile. Din păcate, contractul cu Hotelul Turris nu este pus la dispoziția publicului larg. De aceea, lăsăm gura lumii să vorbească.

Practic, înțelegem că în mod normal, în timpuri liniștite, o noapte la Turris costa 150 de lei

Contractul încheiat de Primăria Turnu Măgurele cu firma familiei Dragnea stabilește că tariful pe noapte se ridică, mai nou, la aproape 400 lei. Asta în condițiile în care vorbim totuși despre o situație de urgență, care presupune solidaritate, nu furat de la stat într-o veselie.

Hotelul Turris
Hotelul Turris

Hotelul Turris a devenit centru de carantină pe data de 5 aprilie. Acesta are capacitatea de a caza 130 de persoane venite din zonele roșii ale lumii. Un calcul simplu (14 nopți pentru 130 persoane la 400 lei/noaptea) lasă să se întrevadă o sumă frumoasă de-a dreptul. Și uite așa, cu tot guvernul liberal și cu toată grija pentru banul public, din pandemia asta tot ai lui Dragnea câștigă.

Hotelul familiei Dragnea profită din plin de pandemie

Carmen Dumitrescu

Sursa: https://liberinteleorman.ro


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form subscribe_placeholder=”Adresă email” show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”true” submit_button_text=”Abonare” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”has-text-color has-background-color has-background has-primary-background-color” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum Facebook, Twitter, Instagram și canalul nostru video YouTube. Nou, acum avem și canal Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.