O parcare cu trei etaje ce aparține unei companii de pompe funebre din Collserola a devenit un sicriu uriaș. Oamenii care au murit de coronavirus în ultimele zile la Barcelona au fost transportați aici.

Zeci de sicrie ocupă deja o parte din cele trei etaje ale acestei parcări vechi. Aceasta este pregătită astfel încât să poată găzdui mai multe sicrie înainte de saturarea serviciilor funerare ale capitalei catalane, când vine vorba de îngroparea acestor oameni.

Un fotograf de la agenția Efe a putut vedea și fotografia joi cum sicriile se acumulează în parcare, aranjate în rânduri, așteptând să fie îngropate într-unul din cimitirele orașului sau în cele din zona metropolitană a Barcelonei.

Sicriele sunt păstrate în acest spațiu la o temperatură scăzută pentru a evita situația care s-a înregistrat la Madrid. Astfel cadavrele, nu trebuie să mai fie depozitate în centrele de sănătate, așteptând preluarea diferitelor firme de servicii funerare.

O parcare cu trei etaje folosită ca morgă la Collserola, Barcelona(video)


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

Pe lângă rețelele de socializare precum Facebook, Twitter, Instagram și canalul nostru video YouTube. Nou, acum avem și canal Telegram.