Doi români arestați după ce au obligat o tânără româncă să practice prostituția într-un bordel din Palma!

Diaspora Madrid

Doi români arestați după ce au obligat o tânără să se prostitueze în Palma!

Palma de Mallorca, prostitutie, romani arestati, Spania

Doi români arestați după ce au obligat o tânără româncă să practice prostituția într-un bordel din Palma de Mallorca! Agenți ai Poliției Naționale au arestat marți un bărbat și o femeie după ce victima și tatăl acesteia au fost amenințați cu moartea.

Cei arestați în cadrul operațiunii Gloria, desfășurată de agenți ai Unității de Combatere a Rețelelor de Imigrație și Contrabandă (UCRIF), sunt tot români. Un bărbat în vârstă de 31 de ani și o femeie de 20 de ani. Bărbatul era partenerul victimei, în timp ce femeia era presupusa „directoare” a bordelului.

Victima a relatat că a acceptat cererile partenerului său din cauza fricii pe care o simțea. Aceasta era ținută izolată de tatăl ei, care era singura legătură pe insulă. Tânăra a fost nevoită să se prostitueze într-un apartament din cartierul Son Dameto din Palma. Poliția investighează posibilitatea ca mai multe femei străine ar putea fi în aceeași situație.

Potrivit poliției, femeia care se ocupa de apartament era pe deplin conștientă de faptul că victima practica prostituția împotriva voinței sale. De altfel, când victima termina serviciul, aceasta îl informa pe celălalt deținut despre serviciile pe care le prestase, astfel încât amândoi să păstreze toți banii.

Vezi și:

Florin a murit la Valencia după ce a căzut de la o înălțime de patru metri!

Lista Bisericilor Creștine Românești din Spania

Sărbători legale în Spania. Vezi calendarul spaniol cu zilele libere pentru anul 2022!

Victima a trebuit să-și plătească mâncarea și orice altceva de care avea nevoie. A fost nevoită chiar să plătească din propriul buzunar prezervativul pe care l-a folosit pentru a efectua actul sexual. A fost obligată să efectueze practici sexuale pe care nu și le dorea sau fără prezervativ. Aceste practici aveau un supliment la prețul inițial, supliment care era păstrat de către deținut.

Din decembrie, a început să primească bătăi din partea bărbatului, constând în pumni, lovituri și insulte de genul „ești o cu*vă„, „nu valorezi nimic„. Într-un moment de neglijență a partenerului său, victima a evadat din apartament și a anunțat poliția.

Polițiștii au solicitat autorizație judiciară pentru a efectua o percheziție în apartamentul menționat mai sus. Printre obiectele confiscate se numără o macetă de 50 cm cu lama extrem de ascuțită. De asemenea s-au mai găsit 3 pistoale cu aer comprimat și muniție pentru acestea, o bâtă de baseball, agende cu însemnări privind serviciile prestate de femei, terminale POS pentru plata cu cardul, etc.

Din toate aceste motive, agenții au procedat marți după-amiază la arestarea presupușilor autori pentru faptele descrise.

Sursa: mallorcadiario.com

Doi români arestați după ce au obligat o tânără să se prostitueze în Palma!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true” success_message=”Succes! A fost trimis un email pentru a-ți confirma abonamentul. Te rog găsește emailul acum și dă clic pe „Confirmă urmărirea” pentru a începe abonarea.”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.