Florin a murit la Valencia după ce a căzut de la o înălțime de patru metri!

Diaspora Madrid

Florin a murit la Valencia după ce a căzut de la o înălțime de patru metri!

accident de lucru, Florin, muncitor, roman, Spania, Valencia

Florin a murit la Valencia după ce a căzut de la o înălțime de patru metri! Bărbatul în vârstă de 42 de ani, a căzut de pe o atracție pentru copii. S-a întâmplat duminică după-amiază, într-un incident care este investigat de poliție. Românul a intrat în moarte cerebrală și, în cele din urmă, a fost confirmat decesul.

Tragedia a avut loc duminică, la ora 19.45, într-o piață situată între bulevardele Menéndez Pidal și Pío XII, lângă centrul comercial Nuevo Centro din Valencia. Muncitorul a căzut de pe una dintre atracții, de la o înălțime de patru metri, și s-a lovit cu capul de o bordură.

Impactul i-a provocat un traumatism cranian grav care a dus la moarte cerebrală și, în cele din urmă, a murit. Potrivit primelor cercetări, acesta nu purta cască de protecție în momentul accidentului, iar hamul nu era atașat la linia de salvare. Poliției Națională investighează incidentul.

Cum s-a petrecut accidentul fatal

Florin este un muncitor român care lucra de șapte ani pentru compania de atracții multi-aventură. Duminica trecută a urcat pe platformă pentru a ajuta câteva fetițe care coborau de pe tiroliană. Făcea această meserie de ani de zile, chiar dacă nu avea un curs de instructor.

Muncitorul a căzut pe spate și s-a lovit cu capul de bordură, rămânând inconștient la pământ. Acesta a intrat imediat în stop cardio respirator, iar martorii au alertat serviciile de urgență. Un agent de pază și doi colegi i-au efectuat primele manevre de resuscitare.

Emisiunea „Cu …minte de weekend”, în direct din Lupşa în 14-15 mai!

Aceștia au folosit un defibrilator semiautomat aflat în incintă. Apoi a sosit personalul medical, care a reluat manevrele de resuscitare până când a reușit să îi recupereze semnele vitale. De acolo a fost transferat la Spitalul La Fe cu o ambulanță cu suport vital avansat.

Lucra în cadrul companiei de ani de zile

Florin a ajuns la spital în viață, dar în stare foarte gravă din cauza rănilor la cap. Câteva ore mai târziu, medicii au anunțat rudele că bărbatul se află în moarte cerebrală, iar dimineața au confirmat decesul acestuia. Instanța de judecată de serviciu a deschis o procedură pentru a stabili cine este responsabil.

Florin B. lucra de șapte ani în cadrul companiei multi-aventură. A început să curețe vasele în taberele pentru copii, apoi a lucrat ca monitor și supraveghetor al unei atracții de tiroliană. Pe această atracție a avut loc căderea fatală.

Canale TV românești online pe orice dispozitiv, oriunde te-ai afla!

Florin a fost însărcinat cu supravegherea acestei atracții situate lângă Nuevo Centro timp de șase ani. De asemenea, a supravegheat și alte atracții din alte centre comerciale și zone de agrement din oraș. În ciuda experienței sale, nu avea nicio calificare pentru această activitate.

Nu purta hamul de siguranță

În prezent, se investighează ceea ce s-a întâmplat pentru a clarifica eventualele responsabilități. După accident, polițiștii au vorbit cu martorii oculari pentru a afla de la fața locului circumstanțele. Aceștia au verificat, de asemenea, măsurile de siguranță ale parcului pentru a detecta posibile neglijențe.

Instalațiile au fost izolate pentru ca poliția științifică să își poată desfășura activitatea. Ancheta se află într-un stadiu incipient, deși se pare că operatorul nu a activat sistemul de reținere pentru a preveni căderea. Deocamdată, poliția nu a reușit să clarifice dacă a existat vreo neglijență.

Conform regulilor, atât copiii, cât și instructorii trebuie să fie echipați cu căști și hamuri de protecție. Locul accidentului este un spațiu pus la dispoziție de centrul comercial unei companii care administrează atracția. Compania a respectat toate cerințele administrative și de siguranță.

Servicii juridice pentru românii din diaspora!

Versiunea companiei

Compania și-a exprimat regretul prin intermediul unui purtător de cuvânt, descriind acest lucru ca fiind un accident nefericit. Aceștia se declară șocați și foarte afectați de tragedie, dar nu doresc să evalueze circumstanțele incidentului. Ei preferă să lase acest lucru în mâinile poliției și ale sistemului judiciar.

Aceștia au explicat că Florin avea mulți ani de experiență ca instructor. Aceștia adaugă că firma a avut grijă să îi ofere toate elementele de securitate. Prioritatea lor, spun ei, este de a asigura o siguranță maximă pentru operatorii lor.

Pe timpul desfășurării anchetei poliției zona rămâne închisă. După finalizarea anchetei, spațiul va fi redeschis, cu toate garanțiile de siguranță.

Florin a murit la Valencia după ce a căzut de la o înălțime de patru metri!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true” success_message=”Succes! A fost trimis un email pentru a-ți confirma abonamentul. Te rog găsește emailul acum și dă clic pe „Confirmă urmărirea” pentru a începe abonarea.”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.