Corespondență din Londra: Atelierul de lucru Working with Whitehall 2022!

Diaspora Madrid

Corespondență din Londra: Atelierul de lucru Working with Whitehall 2022!

atelier de lucru, corespondent, Londra, Working with Whitehall

Corespondență din Londra: Atelierul de lucru Working with Whitehall 2022! Pe data de 26 mai a.c. la Londra (Anglia) în clădirea Ministerului Afacerilor Externe și al Commonwealth-ului a avut loc atelierul de lucru Lucrând cu Whitehall (Working with Whitehall). Aceasta este o întâlnire anuală a jurnaliștilor și corespondenților străini vechi sau nou veniți în Londra, pentru a stabili contacte și a face cunoștinţă cu reprezentanți din diferite departamente.

În sala impozantă Grand Locarno Rooms jurnaliștii au fost întâmpinați de Davina Crole (ofițer media internațională pt. FCO) și au fost invitați să viziteze standurile birourilor de presă guvernamentale.

La orele 10 și 15 minute, Greg Swift, şef la departamentul de ştiri al Ministerului Afacerilor Externe (FCO) şi secretar de presă al M.A.E. britanic, a adresat un călduros bun venit jurnaliştilor şi a subliniat importanţa jurnalismului în consolidarea valorilor democraţiei. La încheierea discursului domnia sa a discutat personal cu majoritatea celor aflaţi la eveniment.

Citește și:

Șase ani de închisoare pentru românul care i-a tăiat gâtul fratelui în Spania

Un cadou pentru persoanele care iubesc teatrul de la piciordeplay.ro

Avocat român în Spania. Servicii juridice pentru românii din diaspora!

Au participat cu standuri reprezentanţi de la Ministerul Apărării; Ministerul de Interne; Agenţia Naţională pentru Combaterea Infracţiunilor; Biroul Primului Ministru; Departamentul pentru Dezvoltare Internaţională; Serviciul de Sănătate şi Asistenţă Socială; London & Partners, Visit Britain şi alte organizaţii.

Şi-au anunţat prezenţa corespondenți din numeroase țări și ofițeri de presă de la diferite ambasade (30), inclusiv Ambasada României la Londra.

Corespondent: Ion-Marius Tatomir


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.