Un cadou pentru persoanele care iubesc teatrul de la piciordeplay.ro

Diaspora Madrid

Un cadou pentru persoanele care iubesc teatrul de la piciordeplay.ro

cadou, concerte, live, platforma, streaming, teatru, video, voucher

Un cadou pentru persoanele care iubesc teatrul de la piciordeplay.ro! Prin intermediul platformei Picior de Play, beneficiarii acestui cadou special vor primi arta și actorii în propriul lor cămin. Piesa, la alegere din programul oficial, va fi vizionată live, chiar în timp ce ea este jucată pe scenă.

Platforma ce aduce spectacolele la tine acasă

Picior de Play este o platforma online inedită, pe care pot fi vizionate în direct spectacole românești de tip performance. Asta înseamna teatru, concerte, stand-up, dans, circ și multe altele. Uneori spectacolele sunt transmise exclusiv online, alteori sunt evenimente hibrid, adică în sala de spectacol se află spectatori, iar evenimentul este transmis și online, putând fi urmărit și de cei care nu pot participa fizic sau preferă confortul casei.

Proiectul www.piciordeplay.ro a fost creat pentru a aduce arta românească în cât mai multe colțuri din țară și din lume, pentru a elimina barierele distanței și a oferi acces cât mai multor persoane, dar și pentru a susține artiștii noștri dragi.

Sălile de spectacol au o capacitate limitată, uneori suntem atât de prinși în activitățile noastre încât ne e greu să prioritizăm achiziția biletelor și chiar dacă ne dorim să vedem un spectacol, biletele s-au epuizat și ratăm momentul.

Pentru părinți credem că este și mai dificil să aleagă un spectacol pentru ei sau pentru copii. Prin intermediul platformei dispare grija că poate copilul nu va avea răbdare sau nu putem pleca la timp din casă.

Spectacolele sunt transmise live, dar înregistrările pe platformă rămân accesibile pentru încă 7 zile, așa că le poți revedea/relua când se potrivește momentul.

Unde pot vedea românii din diaspora meciuri de fotbal din România gratuit?

Un cadou pentru persoanele care iubesc teatrul oferit de piciordeplay.ro

Cadoul este un voucher pe care îl puteți folosi pentru a avea acces la spectacole până la finalul lunii iunie. Pentru a folosi voucherul, este necesar să accesezi pagina evenimentului pentru care a fost oferit și să urmezi pașii procesului de comandă.

În luna iunie poți vedea:

– live, pe 1 iunie, cu ocazia Zilei Copilului, Iepurele Alb, un spectacol dedicat părinților și copiilor peste 4 ani.

– înregistrările pentru Jocul de-a adevărul și Stă să plouă.

Dacă doriți să beneficiați de această ofertă descărcați fișierul în format pdf din link-ul de mai jos. Fișierul conține VOUCHERUL și indicațiile pentru conectare pe platforma piciordeplay.ro.

Un cadou pentru persoanele care iubesc teatrul de la piciordeplay.ro


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.