Concurs pentru copii organizat de ambasadă: Ambasadorii Limbii Române!

Concurs pentru copii organizat de ambasadă! Copiii românilor care locuiesc în Spania sunt invitați la un concurs video de limba română prin care pot deveni, pentru câteva zile, Ambasadorii Limbii Române, transmite Ambasada României în Spania.

Cu ocazia Zilei Limbii Române, aniversate în fiecare an la 31 august, Ambasada României de la Madrid invită toți copiii românilor din Spania cu vârste cuprinse între 4 și 16 ani să trimită un mesaj video în limba română în care să spună cum descriu România prietenilor și colegilor din Spania. Primele trei creații cele mai originale vor fi premiate.

În deschiderea filmulețului participanții vor trebui să-și spună numele și prenumele. Pentru a da o șansă tuturor, fiecare copil poate participa cu o singură înregistrare de maximum 2 minute.

Vezi și:

Tezaure arheologice din România. Rădăcini dacice și romane la Madrid (video)!

România în grupă cu Norvegia şi două echipe asiatice la Mondialul din Spania

Diaspora: Fără copii xerox, pentru servicii consulare

Toate lucrările, în cazul de față video-urile, vor fi transmise prin sistemul electronic WeTransfer pe adresa de e-mail: [email protected]. Mesajele transmise la ambasadă vor trebui să fie însoțite de numele și prenumele copilului și vârsta acestuia. Perioada de transmitere este între 16 și 29 august.

Toate creațiile participanților vor putea fi accesate pe canalul de YouTube dar și pe pagina de Facebook a ambasadei. Câștigătorii vor fi anuntați pe data de 31 august pe pagina de Facebook a Ambasadei României în Spania.

Sursa: pagina de Facebook a ambasadei

Concurs pentru copii organizat de ambasadă: Ambasadorii Limbii Române!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.