Clădire cu trei etaje prăbuşită parțial în localitatea Peniscola din Spania

Diaspora Madrid

Clădire cu trei etaje prăbuşită parțial în localitatea Peniscola din Spania

cladire, copil mort, Peniscola, prabusire partiala, Spania

Clădire cu trei etaje prăbuşită parțial în Spania. Cel puțin trei persoane au fost prinse sub dărâmături. La fața locului au intervenit zeci de echipaje de pompieri, ambulanțe și poliție. Spre dimineața a fost găsit corpul unui minor.

Salvatorii au reușit să scoată în viață una dintre persoanele blocate. Nu a fost stabilită deocamdată cauza prăbușirii, însă primele cercetări indică o alunecare de teren.

În blocul de trei etaje construit în anii 90 locuiau în jur de 20 de familii. Cei mai mulți locatari au reușit să fugă din clădire înainte de a se prăbuși, însă cel puțin trei persoane au rămas blocate. După miezul nopții, pompierii au reușit să ajungă la una dintre ele care era încă în viață, cu multiple traumatisme.

Dimineața, pompierii au descoperit și trupul unui copil, care nu a supraviețuit incidentului. Echipele de salvare o caută pe mama sa, de asemenea dispărută sub dărâmături. Peste 50 de persoane care locuiau în imobil au fost găzduite temporar de localnici până când autoritățile vor găsi o soluție pentru a le reloca.

Vezi și:

Patru români cercetați pentru furt de cupru în Alcasser (Valencia)

Românii își mai pot cumpăra vechime în muncă până în septembrie 2023!

Alte construcții din preajmă au fost, de asemenea, avariate, așa că autoritățile au evacuat aproximativ 30 de localnici. O anchetă în acest caz a fost deschisă pentru a fi stabilite toate circumstanțele prăbușirii vilei cu trei etaje.

Clădire cu trei etaje prăbuşită parțial în localitatea Peniscola din Spania


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.