Ce l-ar face pe Tataee de la B.U.G. Mafia să se întoarcă în România?

Diaspora Madrid

Ce l-ar face pe Tataee de la B.U.G. Mafia să se întoarcă în România?

acasa, BUG Mafia, reintoarcere, Spania, Tataee, Vlad Irimia

Ce l-ar face pe Tataee de la B.U.G. Mafia să se întoarcă în România? Vlad Irimia, cunoscut sub numele de Tataee, de la B.U.G. Mafia, și-a luat familia și a plecat în Spania. Traiul din țară nu-l mai încânta, drept urmare această variantă a fost cea mai bună pentru liniștea și fericirea lor.

S-a mutat în Spania și vrea să dezvolte câteva afaceri în țara adoptivă, iar în România s-ar întoarce poate doar la bătrânețe. Tataee, de la B.U.G. Mafia, a dezvăluit singurul motiv pentru care ar lăsa traiul de peste hotare.

„Nu ne-am dus acolo să muncim”

„Mutarea efectiv a reprezentat cel mai dificil lucru. Noi eram pregătiți de foarte mult timp să facem pasul acesta. A fost ușor să ne decidem! Toate lucrurile au mers ușor și nu ne-am dus acolo să muncim, ne-am dus doar să ne mutăm și să ducem copiii la școală.

Sunt oameni care fac lucruri mult mai dificile, noi suntem niște norocoși! Partea dificilă la plecări este timpul petrecut departe de familie”, a povestit Vlad Irimia în podcastul „Vorbește Shotul cu Tata Vlad”.

„Aș veni să fiu primar într-o comună”

Iar pentru că viața din țara adoptivă e lipsită de greutăți, Vlad Irimia susține că e foarte puțin probabil să se reîntoarcă în România.

„M-aș întoarce în România pe la 60 și ceva de ani, poate. Aș veni să fiu primar într-o comună. Asta cred că ar fi o treabă mișto de făcut, dar, așa, în mare, nu prea vreau să mă întorc. Acolo locuiesc, vreau să dezvolt și alte lucruri”, a completat Tataee.

Vezi și:

Mai este obligatorie purtarea măștilor de protecție în aer liber în Spania? Video!

Vezi calendarul spaniol cu zilele libere pentru anul 2022!

Sărbători legale în 2022. Vezi calendarul cu zilele libere din România!

Sursa: https://www.cancan.ro/ce-l-ar-face-pe-tataee-de-la-b-u-g-mafia-sa-se-intoarca-in-tara-20569002

Ce l-ar face pe Tataee de la B.U.G. Mafia să se întoarcă în România?


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true” success_message=”Succes! A fost trimis un email pentru a-ți confirma abonamentul. Te rog găsește emailul acum și dă clic pe „Confirmă urmărirea” pentru a începe abonarea.”]

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare precum: gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.